TL BAZLI DEÐERLENDÝRMELER
Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardýr hareket ediyor? 60 dk’lýk periyot ve % 1’lik bant süzgeci þu þekilde oluþtu;

Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardýr hareket ediyor? Seanslýk periyot ve % 2’lik bant süzgeci þu þekilde oluþtu;

Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardýr hareket ediyor? Günlük periyot ve % 1’lÝk bant süzgeci þu þekilde oluþtu;

Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardýr hareket ediyor? Haftalýk periyot ve % 15’lik bant süzgeci þu þekilde oluþtu;

Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardýr hareket ediyor? Aylýk periyot ve % 10’luk bant süzgeci þu þekilde oluþtu;

TL BAZLI ÞABLONLARDAN DÝKKAT ÇEKENLER
60 DAKÝKA = USAK (Bunu beðendim.)

SEANS = PAMEL ve TUKAS (Birine kýymak gerekirdi ama ikisi de iyi deðerleri zaten yakýn.)

GÜNLÜK = SAFKR (Az bir zaman önce yazdým, iyiydi þimdi çok daha iyi olmuþ. DOGUB gibi olabilir.)

HAFTA = (Bu periyotta TL bazlý beðendiðim senet yok)
AY = ADESE (Bunu da yazmýþtým, grafik ve yorum arka sayfalarda.)
USD BAZLI DEÐERLENDÝRMELER
Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardýr hareket ediyor? Günlük periyot ve % 1’lik bant süzgeci þu þekilde oluþtu;

Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardýr hareket ediyor? Haftalýk periyot ve % 10’luk bant süzgeci þu þekilde oluþtu;

Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardýr hareket ediyor? Aylýk periyot ve % 5’lik bant süzgeci þu þekilde oluþtu;

USD BAZLI ÞABLONLARDAN DÝKKAT ÇEKENLER
GÜN = MAKTK (Çok iddialý olmasa da tekniði fena sayýlmaz.)

HAFTA = VERTU (Haftalýk kapanýþý beðenmedim. Tekniðini haftaya Cuma’ya kadar düzeltebilirse iþ var.)

AY = ATLAS (Her þey çok güzel, aylýk kapanýþ sonrasý ya da daha önce hakkýný verecektir.)

Bu periyoda izlenmesi gerekenler olarak VAKBN dahil edilebilir…
DYOBY ve AFYON’u beðendiðimi geçen hafta belirtmiþtim…
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Yer Ýmleri