Evet sanýrým haklýsýnýz, ürün yelpazesinde göremedim. Ama alternatif olarak finnet düþünülebilir...
Evet sanýrým haklýsýnýz, ürün yelpazesinde göremedim. Ama alternatif olarak finnet düþünülebilir...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Matrisk bilgiye tlf açmýþtým msdowlonder programýný niye sitede göremediðimi üyeliðimi devam ettirmek istiyorum diye sormuþtum onlarda bu artýk bu programý kaldýrdýk dediler. Matrisk gold kullanýcýlarýn msdowlander programý olduðunu ama metastock un son versiyon olmasý gerektiðini söylediler. Bende 9 programý var çok uðraþtým olmadý matrisk'teki arkadaþlarla baðlantý kurduk onlarda yapamadýlar. Verileri nereden bulabiliriz diye arýyoruz.
Sorunca öyle derler, ama MS 11 onlarýn datayý açýyor, çalýþýr yani. MS 11 bulun netten.
Þuradan, foreks fx plus da metastock verisi saðlýyor, ister indirme þeklinde, ister real time anlýk data þeklinde...
Herhangi bir paketle sýnýrlý deðil, en düþüðünü de alsanýz, oluyor. Sadece, ilk baþta kapalý geliyor, açtýrmanýz lazým, o da bir lisans þeklinde ama, aslýnda ücretsiz. Destek hattýna sorun, tabi paketi almanýz lazým. Finnet de olabilir, ama onlarda seans verisinin daha altý, misal 5 dk. yok.
https://trader.foreks.com/fx-plus
Söyleminizden anladýðým, 'çok uðraþtým olmadý.', sizde Matriks Gold var, demek ki MS 11 bulmalýsýnýz. Selamlar
Burhan Bey, ben de görüþtüm bana da aynýsýný söylediler. Matriks Gold Veri Terminali ve Anlýk Datayý almak aylýk 500 TL'ye saðlanabiliyor.
MS 11 Matriksin ürettiði MetaStock datasýný açýyor....
Evet finnet'te 5-60 dk klasör yok dediðiniz gibi...
Foreks'i aradým ama derdimi anlatamadým. Biz sizi arayacaðýz deyip kapattýlar. Onlardan telefon bekliyorum.
Sayýn Achiles, Foreks'in en düþük paket fiyatýný biliyor musunuz? Matriksle fiyat karþýlaþtýrmasý yapmak istiyorum.
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Yer Ýmleri