Bu ay sonunda kýþ lastiklerini taktýrmalý...
Kasým ortalarýnda kar geliyormuþ....
Bu ay sonunda kýþ lastiklerini taktýrmalý...
Kasým ortalarýnda kar geliyormuþ....
Küçük bir savaþ aleti düþtü diye Pala korkuyu saldý hafta sonu..
Pazartesi gözlerini açar..
Hafta sonu tahta kurularý yemezse..
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
verirden sonra ABD kapanýþý p.tesi futlarý takip etmek lazým ..holy monday olmayabilir
Deprem bölgesinde Yerinde Dönüþüm Kampanyasý'nda hibe ve kredi miktarý artýrýldý
Çevre, Þehircilik ve Ýklim Deðiþikliði Bakaný Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde Yerinde Dönüþüm Kampanyasý'nda hibe ve kredi miktarýnýn konutlar için 750 bin TL'ye, iþ yerleri için 400 bin TL'ye çýkarýldýðýný açýkladý.
Çevre, Þehircilik ve Ýklim Deðiþikliði Bakaný Mehmet Özhaseki, paylaþýmýnda, "Yerinde Dönüþüm kampanyamýzda hibe ve kredi miktarlarýný artýrdýk. Konutlar için 750 bin lira kredi, ahýrlý köy evleri için 750 bin lira hibe, 1 milyon lira kredi, iþ yerleri için 400 bin lira hibe, 400 bin lira kredi vereceðiz. Deprem bölgesinde ev ve iþ yerlerini yerinde dönüþtürmek isteyen vatandaþlarýmýza hayýrlý olsun." ifadelerini kullandý.
Ferdi Türkten |
06.10.2023 - Güncelleme : 06.10.2023
https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/dep...irildi/3009171
Maþallah abey Allah artýrsýn.
benim de güzel bir gün oldu. Ereðli pozlanmamý sabah tamamladým, yüklüye yakýn poz oldu 200 lot viop bi o kadar da spot. Param yoktu biraz hisse sattým. Bakalým ne edecek koca oðlan, aslýnda yanýna endeks short eklemem lazým ama endekse short deyince adamýn için gýcýklanýyor çok fena üttüler shortlarý elimiz gitmiyor elimiz
Yer Ýmleri