Bodrum zaten geçmişinde evlerinde su olmayan bir yurt ilçesi idi. 70 li yıllarda oradan arsa toplasaydık vay be... bedavaydı.. şimdisiyelerde eski güzel havası da yok diyorlar... aslında o kadar aşırı sıcak bir yerde yaşamak için ev alınması rasyonel değil... nemi az diye, kavrulmaya değmez.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
chp nin yönettiği yazlıkçı ilçelerin diğer partilerin yönettiği yazlıkçı ilçelerdem-n iç farkı yok
yağma hasanın böreği
her yer konut her yer yazlık her yeri imara ama derdi
chp li edremit ve ayvalık belediyeleri akp li balıkesir büyükşehir belediyesi ile ortak çalışıyor
oraya otel yapalım buraya site yapalım
zeytinlik alanları yok edelim imara açalım deridndeler
2 yıl sönra yeni barajlar devreye girmezse ayvalığın bodrumdan farkı kalmaz
bir halt olacağı yok.
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir hayattır. Trending Now On Bing
Havuz kısmına katılıyorum da Bodrum un yerleşim planı fena değil bence.
Misal tüm evler beyaz beyaz küp küptür.
Ya da yerleşim genelde çorak alanlarda misal akyarlar turgutreis ya da berileri...
Bu arada Bodrum u gezdim baya yav bana baya abartılmış ve çorak geldi..
Bir de nufüs olmuş şehir nufusu.. nasıl kafa dinlemelik yer anlamadım.. Tabe yaşam pahallılığı ayrı bir konu ama Bodrum da yaşayan o puroblemi çözmüştür herhal ne bilem.
10 lot borls var beş günlük ekmek parası ondan gelecek
Yer İmleri