Artan

21,78 10 18:10
47,84 9.98 18:10
15,43 9.98 18:10
35,28 9.98 18:10
16,43 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

15,48 -10 18:10
10,72 -9.99 18:10
121,00 -9.97 18:10
23,04 -9.93 18:10
4,64 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.509.377.633,50 18:10
15.333.223.165,25 18:10
10.229.415.571,64 18:10
8.925.760.735,95 18:10
8.908.191.607,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8090 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bismillahirrahmanirrahim

Görüyorsun çekirge halen teknik uyduranlara bakıyorum emme dayı neyine bakslim c dibi geliyor diyir.

Emme grandsupercycle da 3.3 u başlamışda olabilir niye mi

Niye si şöyle neye göre dibi ve ralli olacah diyen uydurup duriisen grandsupercycle da olabilir niye ikiside uydurma

Hafız Ereğli de bir mesaj yazdım. Ne Didim burada bir teknik analiz yok niye bofa almasa artmayacakti şimdi teknik mi bildi.

Velhasıl dayi

VOB yapmayın aklınızı kaçırırsiniz. Niye yle. Bahtsız Bedevi ye çölde kutup ayısı denk gelmesi gibi bahtsız vobcuya la şirketler müthiş ksr ediyor enflasyon diye nas li mümkün sonsuz para felan derken grandsupercycle denk gelir

Niye olabilir niye sonsuzs kadar da artabilir niye oyle

VOB yapmayın herseyinizi kaybedersiniz

2.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Bismillahirrahmanirrahim

Görüyorsun çekirge halen teknik uyduranlara bakıyorum emme dayı neyine bakslim c dibi geliyor diyir.

Niye si şöyle neye göre dibi ve ralli olacah diyen uydurup duriisen grandsupercycle da olabilir niye ikiside uydurma

Hafız Ereğli de bir mesaj yazdım. Ne Didim burada bir teknik analiz yok niye bofa almasa artmayacakti şimdi teknik mi bildi.

Velhasıl dayi

VOB yapmayın aklınızı kaçırırsiniz. Niye yle. Bahtsız Bedevi ye çölde kutup ayısı denk gelmesi gibi bahtsız vobcuya la şirketler müthiş ksr ediyor enflasyon diye nas li mümkün sonsuz para felan derken grandsupercycle denk gelir

Henüz işin bitmedi anlaşılan
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Henüz işin bitmedi anlaşılan
    Nasıl yapacığım hakkında bir tahminin var mı !?

Şah olmadan Şahbaz olan memed

https://www.youtube.com/watch?v=rGC450DV5-4
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Bismillahirrahmanirrahim

Velhasıl dayi

Benim şu grafiğe bakayım dedim... Nereden almalıyım diye 7657 çıktı. Pala 7660 döndürmüş. Aslında buralara long girilebilirdi. Her taraf kararınca işlem yapamadık.

Kapanışa yakın daha önce söylediğim 7860 rakamında kavga çıktı. Adam buralardan kapatmak için resmen yırttı.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •