hemen hýzlý bir þekilde teknik analizde uydururum gayet kurallara uygun. sade 5. dalgayý geri aliyrum gransupercylee bilen deðil neyy
hahahahahahhaha
![]()
Gogul amca dolarý 24 tale gösteriyormuþ memedabi sence böyle bir þey olabilir mi
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Benim tabelada bist 100 4 hatta 3 binleri gösteriyor okadar düzeltirirmiki pala !!yine bir fýrýldaklýk peþinde bu pala !!bakalým sallamasyon rakamlarým tutacakmý y.t.d
Onun için viop da iþlem yapanlar poz taþýyarak girenler 10 düþünüp karar versinler..... bu gözler ,bu kulaklar batanlara çuval çuval para kazanýp acýmanlara þahit oldu.......... Hele ki Nasrrullah AYAN vardý....borsa da tanýdýðým en ceval ve korkusuzlardan biri...ne paralar kazandý ....sonrasý mý tabiki aldýlar o paralarý ondan....Tabi yeni nesil borsaya da adapte olmayýnca da ömrünün sonlarýna doðru fazla kazanmadý...Yakýn zamanda rahmetlik oldu.....
Nasrullah AYAN nýn yanýn da yetiþen þimdiler de yorum yapýp seminerler veren Devrim AKYIL var....
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Dünyaca ünlü ekonomist Robin Brooks, Türk Lirasý karþýsýnda dolarýn rekorlar kýrmaya devam ettiði bir dönemde dikkat çeken bir tahminde bulundu. Bu tahmini duyanlar "yok artýk" demekten kendini alýkoyamadý. Brooks, þu an itibarýyla 28 TL'nin üzerinde seyreden dolarýn deðerinin, 7 TL birden düþerek 21 TL seviyesine ineceðini öne sürdü.
Böyle bir tahmin var
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bak ReCEP.!!!
TÜÝK verileri.!!!
Ýþte 20 yýldýr uçan Türkiye.!!
Gýda enflasyonunda.!!!
Dünya 1. si.!!!
Sefil endeksinde.!!!
Afrika liginde.!!!
https://m.youtube.com/watch?v=pzymE4VuiBk
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri