Günün tepesini hep alper mi işaretliycek. 8046 ile bu sefer de ben işaretledim bahriyeli abi
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Günün tepesini hep alper mi işaretliycek. 8046 ile bu sefer de ben işaretledim bahriyeli abi erken koydun gibi azdaha bekleyip koysaydın
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 erken koydun gibi azdaha bekleyip koysaydın Herif fişkırttı işareti söktü attı başganım, demek ki büyük bi ralli geliyor
Originally Posted by *Bozkurt Herif fişkırttı işareti söktü attı başganım, demek ki büyük bi ralli geliyor söylediklerinden SHORT' anladım..
Originally Posted by keremalkm söylediklerinden SHORT' anladım.. Sistem lönke döndü bende döndüm keremalkm abi, biliyon zaten dansöz gibi çok hızlı dönerim
Originally Posted by *Bozkurt Sistem lönke döndü bende döndüm keremalkm abi, biliyon zaten dansöz gibi çok hızlı dönerim pala günde 3-4 defa dönüyor..Ona göre.. AL dediği yer SAT ta olabilir..810 dan AL verir.. 780 e gider.. işi bu tersse yatırmak
Originally Posted by *Bozkurt Sistem lönke döndü bende döndüm keremalkm abi, biliyon zaten dansöz gibi çok hızlı dönerim hakkını teslim edelim pala kıvırmada senden daha iyi akşama film nasıl sonlanacak bakalım her yol mubah
Originally Posted by bahriyeli hakkını teslim edelim pala kıvırmada senden daha iyi akşama film nasıl sonlanacak bakalım her yol mubah Herif baktı ben kıvırıyorum o da kıvırmaya başladı, kıvrım kıvrım kıvırıyoruz Sasa yı tavana yapıştırsa aslında fena olmaz
Forum Rules
Yer İmleri