Bu arada gerçekten borsa ilgili fikrini , gerçekten alakalý haberleri paylaþan arkadaslara teþekkürler. Gün içi isten vakit buldukça buraya bakýyorum ve böyle yorum ve haberler çok faydalý oluyor.
Kýsacasý, saðolun varolun.
Bu arada gerçekten borsa ilgili fikrini , gerçekten alakalý haberleri paylaþan arkadaslara teþekkürler. Gün içi isten vakit buldukça buraya bakýyorum ve böyle yorum ve haberler çok faydalý oluyor.
Kýsacasý, saðolun varolun.
Bence son derece politik cevaplar verdi.
Hatta Hamas'la ilgili çok sert soruya, verdiði cevapta adýný bile anmadý.
Burada terör örgütü olarak görmüyoruz demiþti.
Ama orada adý bile anýlmýyor.
Alman Gazeteci hastaneye kaldirilmis![]()
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Ýsrailli ailelerden Cumhurbaþkaný Erdoðan'a 'yardým edin' mektubu
Ýsrail'in Gazze'ye yönelik katliamý 42 gündür aralýksýz sürüyor. Hamas'ýn elindeki Ýsrailli rehinelerin aileleri de sýk sýk hükümetlerini protesto ederek seslerini duyurmaya çalýþýyor. Ýsrail yönetiminden umduðunu bulamayan aileler, bu kez Cumhurbaþkaný Erdoðan'a devreye girmesi için mektup yazdý.
adam süzme salak ...
tohatcý git baþka yerde kendini tokatla len.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Fatih Altaylý: "Gidiyorlar..."
"Volkswagen Türkiyede üretim yapmak için dev bir fabrika kuracaktý, sonra aniden hiç nedensiz bir þekilde VW yatýrýmdan vazgeçti.
Honda, Ýzmitteki fabrikasýný kapadý, kapamakla kalmadý, fabrikayý da içindekilerle birlikte sattý ve Türkiyeyi terk edip gitti.
Ford, Türkiyeye yapacaðýný açýkladýðý 1 milyar dolarlýk bir yatýrýmdan vazgeçtiðini bir süre önce açýkladý.
Dün de Türkiyede 112 yýldýr faaliyette bulunan BP, Türkiyede yatýrýmlarýný ölmüþ eþek fiyatýna satarak Türkiyeyi terk etti.
Birkaç yýl önce Londrada bir "charity" yemeðinde tanýþtýðým bir beyefendiden "Biz Türkiyede iþ yapmaya alýþkýnýz ama hukuksuzluk nedeniyle kendimizi güvensiz hissettiðimiz bir dönem yaþamamýþtýk" yanýtýný almýþtým.
Bu kadar çok yabancý firmanýn, böylesine peþ peþe Türkiyeâden çýkmasý hiç ama hiç hayra delalet deðildir.
Sermayeye "Giden gider kalan saðlar bizimdir" diyemezsiniz.
Dediðiniz zaman bir de bakarsýnýz ki elinizde hiç sað kalmamýþ!"
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri