Artan

97,90 10 18:10
42,68 10 18:10
45,82 9.99 18:10
47,38 9.98 18:10
247,90 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,66 -9.83 18:10
3,67 -9.83 18:10
37,80 -9.27 18:10
96,80 -9.02 18:10
6.475,00 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

22.467.487.443,75 18:10
14.087.159.898,25 18:10
12.244.241.262,62 18:10
10.028.130.632,68 18:10
8.834.210.526,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Vıop LVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by yoktur Yazıyı Oku
    Kendim E.M.L'li olarak emeğe değer verilmiyor 20 senedir sanayi sektöründeyim aldığımız ücret asgeri ücrete yakın, para kazanacağım diye eziliyorsan devlet işveren sendika patron ücgeninde emek sömürülüyor. adil gelir ve vergi dağılımı olmalı şirketler patronlar rekor kar yaparke bizim gibi kesim eziliyor.
    tam tersi olmalı..

çimento taşıyacak eleman bile bulamıyoruz diye aptalça açıklama yapanlar kendini bi ok sanıyor heralde.

çimentoyu 3 bilemedin 5 sene taşırsın.. 5 sene sonra ya bel fıtığı olursun yada sağlığından olursun . sanayi sektörü vs bunlar hep ağır emek isteyen şeyler.

sen adamı ezeceksin.. sağlığından edeceksin .. üç kuruşta maaş vereceksin. kimi bilmem kaç tonluk pres makinasından çalışıyor kimi giyotinin altında eli sürekli kimi bilmem kaç derece sıcaklığında eriyen demir potasının yanında çalışıyor. bu insanlar belli yaştan sonra pert.

bu yanlış..

öte tarafta iki sela oku pamuğu tıka. 3 kat maaş al.

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    tam tersi olmalı..

çimento taşıyacak eleman bile bulamıyoruz diye aptalça açıklama yapanlar kendini bi ok sanıyor heralde.

çimentoyu 3 bilemedin 5 sene taşırsın.. 5 sene sonra ya bel fıtığı olursun yada sağlığından olursun . sanayi sektörü vs bunlar hep ağır emek isteyen şeyler.

sen adamı ezeceksin.. sağlığından edeceksin .. üç kuruşta maaş vereceksin. kimi bilmem kaç tonluk pres makinasından çalışıyor kimi giyotinin altında eli sürekli kimi bilmem kaç derece sıcaklığında eriyen demir potasının yanında çalışıyor. bu insanlar belli yaştan sonra pert.

bu yanlış..

öte tarafta iki sela oku pamuğu tıka. 3 kat maaş al.

Ole değil ,şimdi yazarım aforoz edilirim ,i sanlarda da var ateist dostum,bosver.

Günün anlamına itafen izlemediyseniz, insan kendi sınırlarını aşması na inanamiyacaginiz bir film,

Ariston hocam baya sıkı, 3 kere izledim,izlemeyenlere tavsiye,, umudunu kaybetme ,,,w,simit oynuyor.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Ole değil ,şimdi yazarım aforoz edilirim ,i sanlarda da var ateist dostum,bosver.

Günün anlamına itafen izlemediyseniz, insan kendi sınırlarını aşması na inanamiyacaginiz bir film,

Ariston hocam baya sıkı, 3 kere izledim,izlemeyenlere tavsiye,, umudunu kaybetme ,,,w,simit oynuyor.
    Hangi film sn işci74 dostum?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Güzel film.

https://www.sinemalar.com/film/295/umudunu-kaybetme
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Umudunu kaybetme ismi ,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Umudunu kaybetme ismi ,
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Tamam not aldım.
    Zaten sn ariston ağabeyimiz bir film öneriyorsa,
    kesin iyidir yalnız bazıları benim için ağır oluyor .

Malum ben okuduğunu anlayamayanlardanım (sn EMLAK ın bahsettiği yüzde 65 lik dilimdeyiz)
    Üstüne izlediğimi de anlayamıyorum çoğu kez..

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Tamam not aldım.
    Zaten sn ariston ağabeyimiz bir film öneriyorsa,
    kesin iyidir yalnız bazıları benim için ağır oluyor .

Malum ben okuduğunu anlayamayanlardanım sn EMLAK ın dediği gibi.
    Üstüne izlediğimi de anlayamıyorum çoğu kez..
    yaw sanki ebced hesabı yapıp 6 nın faktörüyelini alıp dünyanın gerçek yaşını bulacaksın demedik.

pisa diyor ben demiyorum

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yaw sanki ebced hesabı yapıp 6 nın faktörüyelini alıp dünyanın gerçek yaşını bulacaksın demedik.

pisa diyor ben demiyorum
    Ben daha bu yaşıma girdim kendi yaşımı hesaplayamıyorum.
    Dua et dostum artık devir senin devrin.
    Pc başından al sat yapabiliyorsun tuşlarla.

Benim gibi dealerın olaydı bana laf anlatana kadar seans biterdi
    Son düzenleme : pisyedili01; 02-12-2023 saat: 18:56.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •