Askeri ücrete %40-45 arasý zam olur , baðkur ve ssk emeklilerine 7500 buralardan alanlara ayrýdan bir iðleþtirme %40-45 zam , memur emeklilerine %45-50 benim beklentim.
Türk iþ baþkaný Sakarya Ak parti kurucusudur , bakmayýn salvolara bugun seçimi vardý 1-2 gün önce giderli konuþmayýn bu yüzden yaptýseçimlerden önce sert ve bol vaatli konuþmalar çok olur buda onlardan.
11 aralýktan sonra sendikada ne alacaðýný hükümette ne vereceðini nerede anlaþacaklarýna kadar bu kiþiler bilmiþ olacak , Aralýk sonuna kadar tv ekranlarýndan ince ince kayýkçý kavgasý ile ay biter.![]()
bir þarký duyarsan sevdadan yana / aç bir bixi cola / bir þiir okursan gözyaþý dolu / ve hüsran olursa her al satýn sonu / hatýrla kerizim palayý hatýrla .
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Þimþek çalýþma bakanýna hangi reçeteyi verdiyse onu verecekler.
Adamlar çalýþan emekliye bile verecekleri ikramiyeyi ocaktan sonraya kaydýrma derdindeler.
patronlar ayrýca 1-1.5 ay önce direk gidip askeri ücret yüksek olursa iþçi çýkarmaya gideceklerini bildirenler var.
yanlýþ ekonomik kararlar buraya getirdi , patron ve çalýþan karþý karþýya normalde yönetene hesap sorulmasý gerekirken.
Küçüklüðümde Ýbo diye bir þarkýcý var; "Benim balonlarým vardý.. Onlarý çocuklar aldý.."
https://youtu.be/sP7hJgBfH9c?feature=shared
HSBC, #bist100 de bu haftayý toplam 3,5 milyar TL net rekor alýþ ile tamamladý. HSBC'nin bu hafta en çok aldýðý hisseler þunlar:
#THYAO Türk Hava Yollarý
#GARAN Garanti Bankasý
#TUPRS Tüpraþ
Yer Ýmleri