Originally Posted by EMLAK pala olsa olsa kemalklm dır. geçende ekstre atmıştı.. 800 milyon tale. bakiye. Land rover almak için masaya gelmişti vay bee demek o kadar katladı paraları, helal olsun keremalkm abiye Vob para katlama sanatıdır dayu
Sen istiyor duj verecek yüz dolar Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Land rover almak için masaya gelmişti vay bee demek o kadar katladı paraları, helal olsun keremalkm abiye Vob para katlama sanatıdır dayu Halk grubu olarak direniyoruz. 600 milyon parası olan varsa yetişsin
Originally Posted by ArcModerna Halk grubu olarak direniyoruz. 600 milyon parası olan varsa yetişsin Hangisini cizeceğime karar veremedim memedabi aselsi mi ciziyim yohusa kuşumu ciziyim
Originally Posted by *Bozkurt Land rover almak için masaya gelmişti vay bee demek o kadar katladı paraları, helal olsun keremalkm abiye Vob para katlama sanatıdır dayu nerede katladı bilinmez.. gelirse yazar. umarım 10a katlar o da sende .. karışık isimleri aklımda tutamuyorum doğrusu senin yazdığın olsa gerek. nofsecagrı yı bile aklımda tutmam 5 senemi aldı
Forum Rules
Yer İmleri