Þirketimiz Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Þ. olarak iþletmelerimizin kurulu bulunduðu yaklaþýk 300,5 hektar alan; Sayýn Cumhurbaþkanýmýzýn onayý doðrultusunda, 17.07.2024 tarihli Resmi Gazetede yayýmlanan 8730 nolu kararname kapsamýnda "KARDEMÝR ÖZEL ENDÜSTRÝ BÖLGESÝ" olarak tescil ve ilan edilmiþ bulunmaktadýr.
Kamuoyunun bilgilerine saygýlarýmýzla sunarýz.
Ýþbu açýklamamýzýn Ýngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açýklama metinlerinde herhangi bir farklýlýk olmasý durumunda, Türkçe açýklama esas kabul edilecektir.
Kardemir'ýn 2024 yýlý 6 aylýk konsolide net zararý 1.829.128.856 TL (2023/6 aylýk: -1.587.168.127 TL)
Yine ucuz krdmb yerine pahalý krdmd geri alýmý yaparak þirketi zarara sokmuþlar.
Kardemir. çelikhane tesislerinde 120 tonluk konverterlerle günlük 72 döküm gerçekleþtirerek yeni bir rekora imza attýðýný bildirdi
Ýmza attýda ne oldu? bugün bu haberle birlikte %6 eksi muhtemelen taban olacak. Borsa malesef sahipsiz býrakýldý ortalýk kapkaçcý doldu küçük yatýrýmcýyý koruyacak en ufak bir yönetmelik bile çýkmýyor. hisseleri pazarlýyorlar yukardan
sonra þirket sahibi elindekileri yüksek fiyat dan sattýkdan sonra efendim diyor ben borsaya 2 milyon lot da açýyom diyor çökertip küçük yatýrýmcýyý periþan ediyorlar spk da dur kardeþim sen bunu yapamazsýn o zaman ikinci bir halka arz prosüdürü hazýrlamalýsýn demiyor. sirket sahipleri elelrindeki hisselerin %99,9 satýyor elinde kalan 1 hisseyle her türlü kararý alaýp þirketi yönetmeye devam ediyor neymiþ efendim o 1 hisse altýn hisseymiþ. Böyle saçmalýk dünyanýn hiç bir yerinde yok. Nasýl yatýrýmcý o þirketin hisselerini alýp riske giriyorsa þirket sahibide hisselerinin çoðunluðunu kaptýrdýmý borsada þirket el deðiþtirmesi gerekir. Spk altýn hisse olayýný kaldýrmadan borsa vur kaç yerinden baþka biþey olmaz vur kaçýda hep þirket sahipleri ile iþ tutan spekler yapar küçük yatýrýmcý daima soyulmaya devam eder.
Kardemir'in 2024 yýlý 9 aylýk konsolide net zararý 2.963.088.497 TL (2023/9 aylýk: -3.194.194.715 TL)
Yer Ýmleri