patron ve tahtayý yapanlar içerden haber alamamýþlar ki dün bofa A1 info daki ekip malý kaptýrdý ky a aferin patrona takdir ettim
patron ve tahtayý yapanlar içerden haber alamamýþlar ki dün bofa A1 info daki ekip malý kaptýrdý ky a aferin patrona takdir ettim
arkadaþlar gerçekten de gesanda iken 50 tl den itibaren kimseye al demedim..ýsrarla soranlara dahi 50 den sonrasýna karýþmam demiþtim...gesan 400 lerin üzerine gitti...atatp deki yorumlarýma da bakýn benzer þeyleri söyledim...ben kimseye al ,sat veya tut tavsiyesi vermem...ilk girdiðim yerler genelde hisselerde dip sayýlabilecek seviyelerdir ..eðer hisse belli bir yolu almýþ ise sonrasýna herhangi bir tavsiye vermem...çünkü hisseler yükseldikçe riskleri de yükseliyor...yarýn öbür gün atatp ye güzel haberler gelirse ?? ve hisse 1000 lere giderse ?? beni eleþtirenler ne diyecek ??
megmt 40-45 aralýklarý uygun alým yerleridir dedim..ilk aldýðýmda da pozisyonumu belirttim...hisse iki üç günde 50,15 te tavanda...en uygun yerde almayanlar hisse çok çok yükseldikten sonra alýp sonrada bana hesap sormaya kalkmasýn...alýþ yerlerini iyi tespit ettiðimi düþünüyorum ama satýþlarda ben aþýk oluyorum...iyi yerlerden satamýyorum....o yüzden de satýþ kararlarý daima sizin olsun...
tekrardan tüm ortaklara baþarýlar diliyorum...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
ilgi çekmeye çalýþýyorlar sadece, cevap vermeye deðmez. arkadaþ ne demiþ bak; atatp de zarar edenlerden biri benim ama maliyetim 140 larda adlýðým için ve sorumlulukta benim. adam 30 lardan hisseyi önermiþ nerelere gelmiþ hisse hatta ölü hali bile nerede hala daha sen öylesin sen böylesin. hadi caným iþinize bakýn. aklýnýza yatýyorsa alýn yatmýyorsa almayýn. gelipte duyar kasmayýn.
Kaçýrdýðýn fýrsatlar senin deðildir...
Keko hocayý acýmasýzca eleþtiren eleman ..esas vebali sen alýyorsun..hiçbirzaman al sat pazarlama yapmýyor. biraz dikkatli oku..buara keko hocayý tanýmam da..
hissemiz bu gün açýlýr açýlmaz tavan ile kapattý...pazartesi ALLAH kerim..piyasa yavaþ yavaþ bu hisseye uyanýyor...canlanacak ekonomiler ile süper ince bakýrlarý ile tüm teknolojik ürünlere hammadde olacak ürünleri var....elektrikli otomobil...þarj istasyonlarý..yenilenebilir enerji santralleri...her türlü elektronik ürünlerde ürünleri kullanýlacak...amerika ve avrupaya güçlü ihracat..türkiyede piyasanýn yarýsýna hakim...2025 ges santralleri ile enerjide özgürlük bu özgürlüðün getirecek maliyet avantajý...yeþil üretim ile ihracat kanallarýnýn güçlenmesi....
büyüyen bir þirket....gerisi de nasiptir diyorum...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Öncelikle ATATP yatýrýmýna Keko ile baþlamadým ama buradaki yazýlarýný okudukça daha sabýrlý hisseye daha fazla güvendim ve güzel karlar elde ettim.Yatýrým tarzýný öngörüsünü çok beðeniyorum yazýlarý ile de bana yardýmcý oldu kendisine teþekkür ederim.
MEGMT yatýrýmýný yazýnca bende þirketi araþtýrmaya baþladým.Nasýl bir potansiyel gördüðünü merak ettim.
Halka arz tespit raporu sonuçlarýna baktým gerçekleþmeyen tek rakam hasýlat
Milyar TL 2023 (T) 2023 (G) Gerçekleþme
Oraný (%)
Hasýlat 12.607.637 11.726.940 -7%
Satýþlarýn Maliyeti 11.621.224 10.633.580 -8%
Brüt Kâr 986.413 1.093.360 11%
FAVÖK 637.178 895.557 41%
Ýhracatýn neredeyse tamamý Avrupa pazarýna yapýlmasý ve Avrupa da ki durgunluk bu durumu tolere etmek için geçerli bir sebep
Ek Açýklama 2024-03-23 032148.png
Þirketin katma deðerli niþ ürün olan ilk 4 ürüne yönelmeye devam etmesi de brüt kar ve favök geliþimi için önemli
Buradaki katot bakýr hammadde ve maliyet açýsýndan en önemli madde katot fiyatlarý hem satýþ miktarýnda hemde brüt kar da önemli bir rol oynamaktýr.
Satýþlar katot fiyat+prim olarak belirlenmekte
Ek Açýklama 2024-03-23 111.png
Keko burada büyük ihtimalle 2024 de Avrupa pazarýnýn daha canlý olmasý ile satýþlarýn artmasýný bekliyor.Kasadaki nakit vadeli de Þirket ABD de þirket kurup o pazara da daha hakim olmak istiyor. Finansal borç tarafý da iyi yönetilirse net kar çok daha iyi olacaktýr.
Þirkete henüz yatýrýmým yok fýrsat verirse uygun bir fiyat aralýðýnda alým yapma düþüncesindeyim.
Ben yenilebilir enerji..þarj üniteleri..elektrikli otomobiller ve elektronik ürünlerde sýkça kullanýlan ve bundan sonraki süreçte de kullanýmý giderek artacak olan katma deðeri yüksek süper ince bakýrin önemini anlatýrken global konjokturu de hesaba katmýþtým... FED in faiz indirimini de hesaba katmýþtým..
Yatýrýmcý dostumuzun paylaþtýðý iki günlük taze videoda ise tüm ekonomi çevrelerinin saygý duyduðu sayýn ýþýk ökte kardeþimiz de bakýr sektörüne dikkati çekmiþ ve muhakak pozisyon almak gerektiðini söylemiþtir...
Çünkü FED kararýndan sonra bakýr ürünlerine talep sürekli artacaktýr...biz megmt li alýrken sadece bakýr tel ürettiði için almadýk..bizim için önemli olan çaðýmýzýn ürünlerine (elektrikli otolar..þarj üniteleri..elektronik ürünler) yarý mamul olarak ürün vermektir..herkesin uretemedigi ,katma deðeri yüksek ve pazar payý sürekli geliþen ürünleri üreten bir hisseye ortak olmaktýr..
SM-A525F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bir hisseyi alýrken aradýðýmýz özelikler þunlardýr:
1 þirketin yeni yatirimlari ile büyüyor olmasý
2_sirketin piyasadaki yeri
3_sirketin sektörü
4_global konjoktur
5_sermaye yapýsý
6_hissenin uygun fiyatta ve. Bakir olmasý..
SM-A525F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri