Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Süleyman amca ilk gün 880.000 adet devam eden günlerde de günlük 20.000 lot alıyor, baştan iyiymiş hissesine sahip çıkıyormuş gibi gözüküyor ama bununda sakıncaları var.
1 - Şirketin likiditesini azaltıyorsun. Bu da piyasada suni fiyat hareketlerine açık hale getirir.
2 - Yarın bunları geri satmaya kalksa bu seferde işler kötü patron kaçıyor derler. Yine fiyatı baskılar.
3 - İki buçuk yıl önce 55 liradan halka sattığını, bu gün aynı paradan geri topluyorsun. Enteresan bir görüntü oluşturuyor.
Şirket GYO lar içinde en iyi şirket fakat hangi taşı kaldırsan altından Süleyman Çetinsaya çıkıyor bu da gerçek değerinin oluşmasına engel oluyor.
Hakkıdır parasını bastırıyor herkes gibi oda lot alıyor ona bir şey diyemeyiz ama şirketin gerçek değerinin oluşmasının da önündeki en büyük engel Süleyman bey.
Ana hissedar Süleyman bey ve Artaş inşaat a.ş.
AVPGY nin yönetim kurulu başkanı Süleyman bey.
Yönetim kurulunu seçen A grubu hisseler, onunda tek sahibi Süleyman bey.
Bağımsız yönetim kurulu üyelerini de seçen Süleyman beyin atadığı üyeler.
Artaşın sahibi de yönetim kurulu başkanı da Süleyman bey.
Avpgy Artaştan daha yeni 24 tane dükkan aldı diğer mülkler gibi yani Süleyman sattı, Süleyman aldı.
Otelleri işleten Pantur bununda yönetim kurulu başkanı Süleyman bey.
Avm leri de yöneten şirketin Artaş yönetimin, yönetim kurulu başkanı da Süleyman bey.
Şimdi piyasada ki lotları da toplarsa, şirketin lot değeri serbest piyasa koşullarında oluşur mu?
Büyük yatırımcı gelir mi?
Böyle en fazla 3 - 5.000 lotu olan KY gelir, oda haftada bir değişir, biri alır diğeri satar.
Son düzenleme : Sade Vatandaş; Dün saat: 23:31.
Yer İmleri