Þimdi sonuç kesin deðil mi,açýlacak kadýköy çankaya sandýðý falan yok mu))))))))) Memur emeklisi kardeþlerimiz yüzde 50 biz yüzde 37 alýyoruz konu kapanýyor di mi.
Þimdi sonuç kesin deðil mi,açýlacak kadýköy çankaya sandýðý falan yok mu))))))))) Memur emeklisi kardeþlerimiz yüzde 50 biz yüzde 37 alýyoruz konu kapanýyor di mi.
Yahu ben emekli olurken sgk emeklisi meslektaþlarýmýz bizden az alýyorlardý.Sonra bir kafadan zam verildi,Sonra da ssk memur emeklisi farklý zama alýr oldular ,þu anda þaka maka bizden yüzde 30 40 fazla alýyorlar.Alsýnlar haklarýdýr da bize baya bir ayrým uyguladýlar,ilk seçimde bunun cezasýný halk onlara keser diye yazacaðým da gülmekten yazamýyorum.Bu halktan bir halt olmaz,reis bize fazla bile))))))
TBMM 16 Ocak a kadar kapalý tatilde...
Ondan sonra raconu RTE keser yeni yasa çýkarýlýr...
Bütün emeklilere, medyaya düþen görev ýsrarla TVlerde, meydanlarda, medya ve siyasetçilerin sosyal medya hesaplarýnda konuyu gündemde tutup, taleplerini yazmalarý, söylemeleri...
Ne kadar çok ses o kadar çok refah payý... Acý ama gerçek...
CPH1941 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýyi de bordrolar þimdiden hazýrlanmaya baþlamalý diye biliyorum.Misal ben ayýn 21 de maaþ alýyorum.16 da kanun çýkacak resmi gazetede yayýnlanacak falan.Bence zam olacak olsa þimdiden yapýlýrdý.Bence o iþ yattý.Ýþi zamana yayýp konuyu unutturacaklar.Bence ek zam falan yok.
Yaw ne kanunu arkadaþ kanun çýkacak olsa adamlar 6 aydýr ne yapýyor tantanasý 2 ay önceden baþladý yazýn ne oldu yüzde 25 sonra da 5 k sadaka þimdi de seçim sadakasý verirse verir 7.5 k sonrada seçime gider.
Geçmiþ olsun. Yani saðlam geçirilmiþ oldu.
EYT narasý atan hesapta solcu Kýlýçdaroðlu ile Derin Meral, bütün memleketin geleceðini EYT dalgasý ile çöpe attý bizim çocuklar için artýk emeklilik diye bi þey yok yani cep harçlýðý veya sigara parasý gibi bi para alacaklar 40 yýl sonra.
Sonradan farklarý yatýrýrlar maaþ gününüz geçse bile eðer vereceklerse refah payýný...
TBMM'den yasa çýkartmalarý lazým refah payý için... O da 16 Ocak öncesi olmaz...
CPH1941 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri