Valla migros bi ara bozmuþtu sanalmarketlerde ve migros hemende sipariþlerin içine ediyordu, býrakmýþtým alýþveriþi. Þimdi düzeltmiþler ikide bir çek falan gömderiyorlar, sipariþte sýkýntý oldumu memnuniyet kuponu falan veriyorlar. Biz ekmeði kendimiz yapýyoruz, unu dahi ordan getirttim geçen hafta. 10kg un 112tlydi, 2.si %50 indirim + çek falan... Benzin harcamadan ayaðýna hizmet. Meyve suyunu dahi kampanyalarla doldurdum. Serinlerken i vodkayý seyreltmeye.. Makarna 7.9tl ken aldým, diðer marketlerde 10.90dý, þimdi bunlarda arttýrmýþ. Banka kampanyalarý falan çabalayýp duruyorum. Bir tarafýn yalaðý olmayýnca,gariban iþi ufak sevinçlerle teselli oluyorum. Bu arada hain hain benjamin almýyorsunuz di mi, yeter söz milletin...

. Meyve suyunu dahi kampanyalarla doldurdum. Serinlerken i vodkayý seyreltmeye.. Makarna 7.9tl ken aldým, diðer marketlerde 10.90dý, þimdi bunlarda arttýrmýþ. Banka kampanyalarý falan çabalayýp duruyorum. Bir tarafýn yalaðý olmayýnca,gariban iþi ufak sevinçlerle teselli oluyorum. Bu arada hain hain benjamin almýyorsunuz di mi, yeter söz milletin...

Yer Ýmleri