Benim küçük kýz cuma günü 70 TL ye ilçeden geldi 100 TL ye gitti. Çocuðun psikolojisi bile bozuluyor. Bundan sonra her hafta gelmem diyor. Para harcama konusunda aþýrý defansif oldu zaruri ihtiyaç harici kuruþ harcamýyor.
Benim küçük kýz cuma günü 70 TL ye ilçeden geldi 100 TL ye gitti. Çocuðun psikolojisi bile bozuluyor. Bundan sonra her hafta gelmem diyor. Para harcama konusunda aþýrý defansif oldu zaruri ihtiyaç harici kuruþ harcamýyor.
2022-2023 benim için baya bir iyi geçti. Çapýma göre. Hiç param yoktu. Üstelik düðün yapacaktýk. Çekebildigimiz kredi ve nakit avans çektik. %1,35 ve buna yakýn oranla. Onu borsa ve seçim öncesi döviz altýnda deðerlendirdik. Aslýnda çekerken çok korkuyordum batacam diye gýrtlak borcum vardý. Neyse ki borsada al sat ve döviz altýn hareketleri neticesinde o kredi ve kredi kartlarýný temizledim üstüne bir o kadar para kaldý. Benim gibi engelli ailelere de yardým ettim. Ayhan baþkan buna þahittir. Ayhan baþkanýn dediðini yapacaksýnýz yaptýðýný yapmayacaksýn. Bir daha öyle beleþ faizli para daðýtsinlar yine yumulurum.
sok oldum ilk defa duydum bunu
https://twitter.com/Saka_larr/status...2Jn1B9VHQ&s=19
Eskiden genlde gariban biri veya birilerine bu büyük ikramiye çýkar o da zenginliðin tadýna varýrdý...Þimdi öyle mi hep kasa kazanýyor a.q...En kapitalist ülkede bile garibana þans tanýnýrken bizde nedense kasa kazanmasý gelenek olmuþ...Bundan dolayý hiç o iþlerle ilgilenmiyorum kafam da rahat a.q....![]()
Yer Ýmleri