-
reha gayanın mesajından sonra guneysuyu maltepe sokaklarında görmüşler
https://twitter.com/i/status/1742874410271343044
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
yapma böyleşeyler başka hemşehrimiz forumdaşımız olma üzere hepsinin yüreğine indireceksin kök maaşla oynamazlar en düşük emekli maaşını 10.3169 tl yaptık der geçerler
Kökünün de , kök maaşınında, alanın da, bayramda mümkünse ziyaretine gideyim .
Bir kutu lokumla veya şekerle...
......
Görünen o ki alt kademe, yancı abiler 11k lira ilen, mutlu olacakken yüksek prim ödeyen benim gibiler bu tipleri sırtımızda taşıyarak ölecez.
tabii ki, sayın büyüklerimiz nasıl tensip buyurursa..
-
Kredi Borcunu Ödemediği İçin Almanya'daki Şirketi İflas Eden Demirören: ''Kredinin geri ödenen bir şey olduğunu bilmiyordum...''
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=417859
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
-

Originally Posted by
turali
Herifin tipi de Transilvanya vampirleri ne benziyor, Baron Rakosi, zaten bi şekilde kan emerek yaşıyor..
-

Originally Posted by
Batman
Buna benzer bir video izledim. Orada bir yoruma bir hafta güldüm karnım ağrıdı. Yorum şöyleydi. Benimki gördü küstü artık konuşmuyoruz.
-

Originally Posted by
ayhan53
yapma böyleşeyler başka hemşehrimiz forumdaşımız olmak üzere hepsinin yüreğine indireceksin kök maaşla oynamazlar en düşük emekli maaşını 10.3169 tl yaptık der geçerler
Kök maaslar nerede yazıyor..benim e devletten baktigimda Haziran ayinda kök maasim 7.400 TL yazıyordu.fakat temmuz da yapılan yüzde 25 zamda yine en düşük 7.500 olarak ödendi .eşe dosta sorduğumda senin 5500 dür 6.000 dir falan dediler
-

Originally Posted by
ayhan53
Ulan akşam akşam ne güldüm
-

Originally Posted by
r.lucas
Kök maaslar nerede yazıyor..benim e devletten baktigimda Haziran ayinda kök maasim 7.400 TL yazıyordu.fakat temmuz da yapılan yüzde 25 zamda yine en düşük 7.500 olarak ödendi .eşe dosta sorduğumda senin 5500 dür 6.000 dir falan dediler
Arama kısmına "Emekli Hizmet Dökümü" veya "Emekli Aylığı Sorgulama" yazarak çıkan sonucu tıklayınız. İlgili bölümde, emekli maaşı ve emekli kök aylığı gibi bilgilere erişim sağlayabileceğiniz bir ekran görüntülenecektir
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri