564.milyon vergi için ne kadar gelir lazým?
564.milyon vergi için ne kadar gelir lazým?
BU seçime girerken AKP nin müteahhit grubu KK ile görüþmek için kýrk takla atmýþtý.. KK bunlarla görüþmemiþti...Ama Ablamýz sadece bunlarla deðil derin yapýlarýn aðýr abisi dahil herkesle görüþme yapýp masayý devirince , Seçim gecesi Biliþimden sorumlu bilmem kimi KK görevden aldým deyince halkýn iradesinin sandýða yansýma olasýlýðýný sýfýr olduðunu görmüþtüm..Yine de bir umut Emeklilere KK nýn vaadleri netti...
Neyse vatandaþ dikeni 2 turda seçince ve arkasýndan Ýngiliz bakan olunca ilk dikecekleri emekliler olacak dedim ...Maalesef bu konuda da yanýlmadým...
Mevcut yapýlar o müttehit gruplarý ile senkronize olmadan iktidar olmasý imkansýz...Muhalefette iþçi falan yazan partilerin de derdi sizin de altýný çizdiðiniz gibi sadece daha refah bir yaþam için o iþi yaptýklarý açýktýr...
CHP derin yapýlar ile meralin derin yapýsý kol kola yola devam ettiði sürece AKP gider yeni AKP bizleri dizmeye devam eder...
Neyse si... et gitsin...Borsa ve diðer gelirlerle hayatýmýza devam ediyoruz...Adamýn birinin dediði gibi bana ne abi...moduna bu seçim sonrasý girdim..
Son birþey ; Ýstanbul Fatihi C.Kaftancýyý bile görevden aldý bu derin yapý...
asla somon baligi yemeyin
https://www.tiktok.com/t/ZT848gKXP/
hele yurtdisinda asla
Ocakta en düþük kök aylýktan maaþ alanlar 3+1'ni alýnca, Reyis þubatta seyyanen meyyanen deyip + 2 bin gayme verir, buna yasa masa tasa gerekmez.
Temmuzda ise þubatta verdiydik zaten der, % -0- zamla emekli avucunu deðil götünü yalar.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Örneðin Selim bey (Güneysu) kök maaþý 5.500 × % 37 = ~ 2.000 + = 7.500 gayme.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri