Ben 10 bin gayme alan, temmuzda bile tekrar zam alamaz diyorum.
Ben 10 bin gayme alan, temmuzda bile tekrar zam alamaz diyorum.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Selim bey (Güneysu) ayýn 17. de almýþ misss... gibi almýþ 7.500 gaymesini.
Onun için söylemiyorum, bu ay 7.500 alanlar gelecek ay 10 bin gaymeyi görünce define bulduk deyecekler.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Urfa daki doðum oraný kaç, Ýstanbulda ki kaç?
Hepsinin daha 35 ine gelmeden en az 5-6 çocuðu var. Bunlarýn okul ihtiyacý, imam ihtiyacý, saðlýk ihtiyacý var. Güvenlik ihtiyacý var. Var babam var.
G.Doðu daki aþiret düzeninde çok nüfus = çok (eðitilmemiþ kiþinin vereceði) GARANTÝ oy demek.
G.Doðu doðuruyor, tüm Ülke bedelini ödüyor.
Buradaki Bangladeþ gibi çokluk, yoksulluk ülke seviyesini her yönden aþaðý çekiyor.
Bu kontrolüz nüfus artýþý PKK dan da IÞID dan da daha tehlikeli...
Ülkeyi suriyeli, kürt, arap etnik yapý ile Ortadoðu bataklýðýna çekiyor.
AB bu düþük seviye ve doðum oraný ile bizi kabul etmiyor. Bu bizi ORTADOÐU da HAPSEDÝYOR.
Kabul etse Almanya 10 milyonlarca mülteci dolar.
Özetle, Urfalý doðum kontrolü yapmýyor, bedelini tüm emekliler, iþçiler, TC ödüyor.
Urfalý gece karar veriyor çocuk yapýyor Ankara daki genç Avrupaya gitmek için vize alamýyor.
Urfalý çocuk yapýyor, ihracat için ürettiðin malý köle ücretiyle aç kalmamak için mecburen kabul eden Türk gençlerine yaptýrýyorsun.
TC tarihte bu kadar Avrupa dan dýþlanmamýþtý.
Tabii bu durum muhafazakar, oy avcýsý partilerin son derece iþine geliyor.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Hele bir de 20 Martta 5 bin gayme bayram ikramiyesi veriyoruz dedilermi, 31 Martta sandýklar patlar kayýþla baðlarlar.
Ben bu ahalinin ciðerini bilirim, açlýktan götünün deliði birbirine yapýþsa bile gider oy verir.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer Ýmleri