bahsettiðim müþterilerimden birisi gaziosmanpaþa gülcan pastanesi.mesela bu adam eski usul günlük sütten kremasýný yapýp mermer tezgahta soðutup yapýyor vs.
leventte dilim pasta fiyatýna buradan no 1 turta alýyorsunuz![]()
mesela eski istanbul pastanelerinde ki geleneksel usul alman pastasý yapýyor sadece ctesi günleri vs.çekirdekli galetasý baþka yerde bulamazsýnýz bu kalite vs.ay çöreði de çocukluðumda ki lezzette yapan tek yer diyebilirim.hiçbir pastasýna eklerine vs baþkasýnýn elini dokundurmaz kendi yapar.
neyse övmüþ gibi olmayayým![]()
Ev sahiplerinin enflasyonu yüzde 25, devletin yüzde 156....
Belediyenin bile görevi olmadýðý halde, But daðýttýðý bir ülkede Kiracýya neden sosyal yardým olarak devlet para vermez de ev sahibi ile çatýþmasýný seyreder.
Yüzde 25 ile kirayý öldür, yýllýk gelir gergisi olan yüzde 15 stopajý bile düþürme...
Evsahibi olmak ne kadar kötü bir þeymiþ bu ülkede...
Nas de, parayý faize yatýrma, döviz alma, ne bok yiyeceksin, emekli her birey iþletme mi açacak?
Emeklinin bilmem ne adalarýna gönderecek parasý da yok ki vergiden kaçýrsýn.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Patates toptan 15 olmuþ. Pazarda 2 kilosu 2.5 kilosu 50 normal. Ama Reis kuru soðaný hala tutabiliyor. Þaka þaka toptan oda 10 tl ye yaklaþmýþ.
Özsütten almadým, Bebek divandan bir kere almýþlýðým var, iyiydi, þimdi saðlam para alýrlar diye düþünüyorum ama bilmiyorum. Abartýlý para ödemem , zira sinirleniyorum çok abuk rakam görünce ve de söylüyorum lüks falan tanýmam. Hacýbekir de konuþtuydum 10 dakika baka kaldýlar
Tamam üstad oraya yolum düþtüðünde mutlaka alýrým. Bütün bilgileri kaydettim. Saðol.
Tam 1 aydýr bazý þeref... aðýzlarýnda emekliye ek zam sakýzý çiðniyorlardý, çok þükür artýk bu bitmiþ emekliye ramazan ikramiyesi 5 bin gayme sakýzý baþlamýþ.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri