Abi benim öyle bir þey yapma imkaným yok. Benim görevlerim faturalarý ödeme hastane randevu alma ihtiyaç olan beyaz eþya veya bir gereksinimi araþtýrýp hanýmýn onayý ile alma. Çok çok balýk alýrsam Hamsi onu temizlerim. Onunda artýk temizlenmiþi satýlýyor ondan da yýrttým.
Demek herkeþ artýk ev temizliði yapýyor, kazaklýk sadece Taras Bulba filminde kaldý gibi görünüyor.
Bir Rizeli müteahhit abi var severim kendisini mükemmel zekidir, yasa çýkýnca evlilikte edinilmiþ mallar ile ilgili
"karilari bize ortak ettiler daaa" diyerek tepkisini ortaya koymuþtu, yasalardan sonra
bu da benden "karilar bizi ev iþlerine ortak ettiler daaaa"
Erkekler Osmanlý'nýn son 3 yüzyýlý gibi sürekli geri çekilme içindeler.
![]()
,........
Bu Hafize Hn ýn olayý ile ilgili çok tutarsýz lýklar var, 1 ay yurtdýþýnda kalmasý mantýk ötesi , madem çocuðu MB ye hergün getirmek ve babasý ile annesi de bakmak zorunda bu bir ay yurtdýþýnda çocuðu ,babasý, annesi ile mi
dolaþtý. Ayrýlýþ þekli , açýklamalar hiç biri kariyeri ile tutarlý deðil. Bu zekaya yakýþmadý veya anlamadým desem daha doðru .
Eðer ekonomi programý baþarýlý olursa yapýsalcý reformlar da 2025 de yapýlacak diye bir yerde gördüm. Bu da çok saçma geldi. Ne yani ekonomi yönetimi baþarýsýz olursa krallýða mi geçecez
Yer Ýmleri