-

Originally Posted by
baddog
Başkan....vallah billah....samimi söylüyorum.....üç beş kişi bir olun...yavşağı çekin bir köşeye...ağız burun dalın....
Bahsettiğin bu kiracı...sizin evi gasp etmiş haberiniz yok....!!!!!!!!!!!
Bayan kiracı
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
turali
Bekediye otobüsüyle geçerken gördüm, Sefaköy'de bir dükkanda 5 litrelik teneke sızma Ayvalık zeytinyağı 580TL idi. Ama içinde ne var bilemem

Markası da TAŞ lı birşeydi, tam okuyamadım...

Originally Posted by
reha kaya
Üstte hayaller, altta ise gerçekler var.
Bunların sattığı fiyat hakiki zeytinyağının güncelleme rakamı
2.750 den 3.250 ye çıkmış bu gece itibariyle
https://magaza.ozgunzeytin.com.tr/ur...inyagi-5-l-tnk
bir halt olacağı yok.
-
-
Altın tam destek noktasında.
Ahanda;
-

Originally Posted by
ayhanol1
Adapazarında eski bir bilinmiş kuyumcu cumartesi sertifikalı nadir iar fark etmez 2060-2070 kotasyonu vardı. Nihayetinde hep aynı yerden alıp sattıktan sonra gramın gerçek fiyatını ne önemi var ki..
Arkadaş onu anlamamış yazılanı da hiç okumamış, satmaya kalksa adam 2070 lira verecek o adamı suçluyor sen neden 1990 dan vermiyorsun diye Bloomberg deki fiyattan almak istiyor. Aritmetik de yanlış 2074/2089 yüzde 0.7 nerede yüzde 4 ,8 , yapıyor , kuyumcunun işi de zor anlatabilmek yani. Hem gram diyor üstüne çeyrek üzerinden gram hesabı yapıyor, ata lira 22 ayar üretilip , alış satışı yapılan bir meta hurda külçe ile sertifikalı külçe arasinda bile ciddi fark varken. Madem altıncısın git bir kuyumcuya 500 lira ver bana bu işi bi anlat de iyice. Biz bedava anlattık boşa gitti.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Altın tam destek noktasında.
Ahanda;

Dehşet bi rakam bugün enflasyonda 6.69 işa 7.31 arası çıkarsa çok dehşet şeyler olabilir
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Sorma üstadım.
Ürün hakkını veriyor.
üstadım msjı yeni gordum ama merak ettim
muzlar kısa kalın anamur mu yoksa uzun ince çikita mı?
-

Originally Posted by
bisikletci
G. Amed abi nası hesap bu 5,30 dolar 3,05 kurdan 161,6 tl yapıyor ??
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri