Sn desidero 4.murat dizisi filmi birden çok olan bir padiþah.sizin seyrettiðini z muhtemelen cihan Ünal in 4.murat olduðu versiyon.benim kastettiðim baþka 4.murat
Sn desidero 4.murat dizisi filmi birden çok olan bir padiþah.sizin seyrettiðini z muhtemelen cihan Ünal in 4.murat olduðu versiyon.benim kastettiðim baþka 4.murat
Tabi forumda yaþ ortalamasý ben dahil yüksek olunca cihan Ünal li Ayten Gökçer li versiyonun akla gelmesi dogal
Özel hayatýndaki bu ayrýntýyý saymazsak 4.murat hakikaten iz býrakan devleti toparlayan disipline sokan bir padisahmis.zayiflaya n Osmanlý yi az bisi düzene sokmuþ.cok erken ölmese Osmanlý'nýn tarihi degisebilirdi
Ekþi de böyle bir yorum buldum diðerini ben de yazmayacaðým
"reþad ekrem koçu bu ismin istanbul türkçesinin zarafeti ile emirgan olduðunu kaydeder. meailini de yazmaz, lügate bakýn der. kösem sultan'ýnda bunu öyle tatlý anlatýr ki her okuyuþumda gülerim. süper geyik adammýþ rahmetli. tam dizinin dibine oturmalýk...ilber hocayla bir mecliste buluþturacaksýn, çekileceksin kenara. arada her münasebetsiz vakayý ezbe bilen bardakçý da girip çýkabilir fakat fazla kalmamak kaydýyla... zira kendisinin meclisin tadýný kaçýrma potansiyeli hayli yüksek"
Sorbonne Üniversitesi: Dünya'da yaþam Türkiye'de baþlamýþ olabilir!
Paris'teki Sorbonne Üniversitesi'nden araþtýrmacýlar volkanik patlamalar sýrasýnda gerçekleþen yýldýrým çarpmalarýnýn ilk yaþam formlarýnýn ihtiyaç duyduðu nitrojeni saðlamýþ olabileceðini ortaya çýkardý. Buna göre Türkiye, Peru ve Ýtalya'da gerçekleþen volkanik aktiviteler Dünya'da yaþamý meydana getirmiþ olabilir.
https://www.ekonomim.com/yasam/sorbo...-haberi-729002
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
MSB'den Tuzla Piyade Okulu'ndaki tartýþma ile ilgili karar
MSB, Tuzla Piyade Okulu'ndaki tartýþma hakkýnda, "Olaya karýþan ve Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edilen personel hakkýnda Türk Silahlý Kuvvetleri Yüksek Disiplin Kurullarý Yönetmeliði amir hükümleri ile diðer mezkûr mevzuat gereðince 'Silahlý Kuvvetlerden ayýrma' kararý verilmiþtir."
https://www.ekonomim.com/gundem/msbd...-haberi-729023
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri