Bizim aile çevresindeki küçük ev aletleri tencere çaydanlýk býçak kaþýk çatal seti hepsini çoðunlukla ben aldým gönderdim. Adamlar sayemde kaliteyi gördüler
Bizim aile çevresindeki küçük ev aletleri tencere çaydanlýk býçak kaþýk çatal seti hepsini çoðunlukla ben aldým gönderdim. Adamlar sayemde kaliteyi gördüler
Burada amaç birbirimize faydamýz olsun. Mesela ben Ayhan baþkan ile tanýþtým para kazandým gerçi bana dediði hissseyi almamýþ baþka hissde zarar etti. Ben %200-300 kazandým tam bilmiyorum. Çok harcayýnca düðün arasý hiç hesap etmedim. Borsadan günlük haftalýk para çektim kârý.
Ben yýllar önce Samsung aldým o zaman bu kodlama samsung da yazdýðýn gibiydi , ama Dyson ýn o zaman ki Dyson (þimdi farklý olabilir, bilmiyorum) , filtreleri ,ömür boyu deðiþmiyordu , ayrýca bir deneyde 10 yýllýk bir Dyson ýn sýfýr bir ortalama süpürgeden iyi çektiði ve dýþ ortama toz vermediði saptanmýþ yorumlarý vardý.
Bizim çocuklar düþürüp parça kýrarlar diye almamýþtým þimdi çok piþmaným. Bu süpürgede paraya acýmayacaksýn içeriye yani odaya tekrar tozu vermeyecek.
Her ne kadar Samsung dan memnun olsak da..
Miele ise çamaþýr makinesinde 10 numara idi zira patentli arý peteði tamburu en yüksek devirde sýkmalarda çamaþýrý yýpratmayan bir özelliktedir.
Benim haným canavar gibi kýrmadýðý bozmadýðý alet yok. Bildiðin sakar. Ýllaki birþeyler oluyor. Ama telefonu almayacaðým için onu bozamiyor. Ben nefret ederim telefona para vermeye. Benim telefonlar 16 GB di. Kýz kendine telefon almýþ eskisini bana verdi yoksa ben telefona para vermem.
Yer Ýmleri