Ortalýk toz duman. CHP yedi düvele karþý. Ýktidara karþý kimse eleþtirmiyor sanki tüm her þeyin müsebbibi CHP gibi bir savaþ var ortada. Seçmen bu durumda nasýl bir karar verir bilmiyorum. CHP içinde de CHP ye savaþ var.
Sanki CHP de kurultayda Kýlýçdaroðlu tarafýnda yer alanlarý harcýyorlar bu da en azýndan CHP li seçmen tarafýndan bölünmeye yol açabilir CHP bu konuda taraf olma cezasýndan vazgeçmeli.
Cari açýk düþmüþ diye yazmýþlar ama. Bunjn sebebi altýn ithalatýný neredeyse yasaklayýcý sebepler yüzünden. Bu da kaçak altýn giriþini hatta kaçak ballý altýn ticaretini tetkikler.
[QUOTE=Tinaz;6710050]Halk sahipsiz hissediyor kendisini. Yanýmýza gelen bir depremzede anlatýyor: Kentin hesap vermesi gereken kiþilerinden biri olan il saðlýk müdürü depremin hemen ardýndan istifa edip AKP den aday adayý oldu. Ya vali? Vali de istifa etti ve AKP den aday adayý oldu. Belediye Baþkaný Lütfü Savaþ tekrar aday oldu. Müteahhitler kaçak, biz öldüðümüz ile kaldýk. Suçlu biziz çünkü biz öldük!
https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...ource=Anasayfa[/
seçim zamaný baktýðýnýz zaman aday olanlara valisi kaymakamý yargýcý hep malum arabi partiden aday oluyorlar arabi partinin nasýl devletin bütün yönetim kadrolarýný kendi aralarýnda paylaþtýklarýný ap açýk gözümüze sokar gibi gösteriyorlar ordunun durumunu gizliyorlar ana muhalefetteki zevatlar Türkiyenin röntgeninden habersizler suriyenin arabýna ne amaçla vatandaþlýk verildiðinin bile farkýnda deðiller
Þurda 3 ay sonra dolarýn yýllýk getirisi %20 ye düþecek bakalým ne olacak merak ediyorum.resmen son 3-4 yýlda enflasyon karþýsýnda döviz yatýrýmcýsý parasýnýn yarýsýný kaybetti.
Seçimden hemen önce tüm nakit avansý çekecem bir iki aylýk altýn yada dolar alýrým bakalým tutarsa üç beþ kuruþ kazanýrýz
Yer Ýmleri