Avukat Feyza Altun hakkýnda Beykoz Cumhuriyet Baþsavcýlýðý tarafýndan "halký kin ve düþmanlýða tahrik etme" suçundan soruþturma baþlatýlmýþtý. Altun, yaptýðý sosyal medya paylaþýmýnýn ardýndan Beykoz Cumhuriyet Baþsavcýlýðý’nýn resen baþlattýðý soruþturma ve talimat kapsamýnda gözaltýna alýndý.
bende var o aletten. Ama su yorumu anlamadim. Suyun iletkenligi uzerinden olcmek ne demek? Suyun icindeki partikullerin sayisi ile iletkenlik arasindaki baglanti nedir?
Bendeki cubuk gibi ve bardagin icindeki suya daldirinca PPM sayisini veriyor 50 uzeri cikarsa filtreyi degistiriyorum
.
Halkýyla iç içe olmayý kendine vazife edinmiþ olan, halk adamý Reha GAYA markette.
Çayýndan þekerine, çiçek yaðýndan cigarasýna, salçasýndan pýrasasasýna, zeytininden hurmasýna, kolasýndan domatesine kadar bir evin ehteyacý olan her bir b.ku aldým, toplamda hepsi 1.024 gayme tuttu.
Buradaki vatan hayini gomünistlerin dediði gibi, markete bir giriyorum vay efendim 3 bin gaymeyle yok efendim 5 bin gaymeylen çýkamýyorum.
Bunlarýn hiç birinin aslý astarý yok bölücü terörist uydurmasý hepsi, Reyisimizin verdiði 10 bin gaymeyle her þey alýnýr, artan parayla fýndýk kýrmaya bile gider emekli.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri