Ben de oy kullanmamayý düþünüyordum. Ancak mevcut iktidar her alanda kendi destektçileri dýþýnda yaþam hakký vermiyor. Bunu da zaten açýkça dile getiriyorlar.
Ülkenin mevcut nüfusu ve ekonomik potansiyeli ile en alt düzeyde maddi olarak var olmak her geçen gün olanaksýzlaþýrken otoriterlik altýnda insanlarýn kiþiliklerinin de ezildiðini ve bir çok insanda geleceðe dönük umutsuzluðu görmek çok acý.
Gençliðimizde en büyük korkum, K.Kore, Rusya gibi otoriter bir ülkede yaþamak fobisiydi.
Þimdi, hiçbirþeyi konuþamadýðýn, eleþtiremediðin, þarkýsýný bile söyleyemediðin bir ülkede o dönem Rusyasý gibi mühendisinin, doktorunun çok komik ücretlerden kaçarak ülkemizde bakýcýlýk yaptýðý dönemi sanki dejavu gibi yaþamýyor muyuz?
Bu millet oy verdi, Ýstanbul u, Ankara yý artýk sen yönetmeyeceksin dedi.
Yine neden olmasýn.
K.Kore gibi Tek parti dönemlerinde doðrularýn, deðer yargýlarýn dikte edildiði, kiþiliklerin ezildiði yönetimler sürsün diye protesto edip oy kullanmamak mý sizin ve çocuklarýnýzýn geleceðini belirleyecek?
Kaldýracaðýz dedikleri ancak bunun bir aldatmaca olduðu ispatlanan sizin çocuðunuzun geleceði mülakatla mý belirlenmesini istiyorsunuz?
Tüm kamu kurumlarýnda, üniversitelerde atamalar, yükselmelerde liyakat yerine tek nitelikleri böyle bir yönetim biçimi için kul köle olan birilerinin yerine getirilmesini mi seçiyorsunuz?
Hadi özel sektörde çalýþýyorsunuz, yemediniz içmediniz yýllarca alýn teriniz ile birikim yaptýnýz.
Son 3-4 yýlda yaþadýðýmýz gibi paranýz ister dolarda olsun ister TL da, gerçekte satýn alma gücünüzün, tüm yaþamýnýzýn karþýlýðý olan alýnterinizin yüzlerce bankacýlýk vs. düzenlemesi ile kaybettiðinizi seyretmeye devam mý edeceksiniz?
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Yer Ýmleri