Originally Posted by
refaba
Denizli mitinginde bir trol genç kýz gibi,ak gençlik burada siz merak etmeyin diyor,kesinlikle aralarýna muhalif kesimi sokmuyorlar bir kaza olmasýn diye,yalan dolan aptal,salak,balýk hafýzalý halký kandýrma peþindeler,borazancýsýda atv,trt,tüpçü tv vs...geçen bir kahvenin önünden geçiyorum,adam seslice konuþuyor atv kanalýndan baþka kanal izlemeyin diyor,adama dik,dik kartal bakýþý yaparak dinledim,sorum bu kanal çokmu dürüst,gýk diyemedi,sabah ve atv'yi aldý 750 milyon dolar vererek,ödeme yaptýmý yok,ülkede gerçek olanlarý es geçiyor devamlý propaganda yapýyor,onlar için ülkenin rejimi deðiþmiþ ekonomisi batmýþ umurlarýnda deðil,þimdi yol,köprü,tünel vs yaptý diyeceksin,sana ne fayda saðlýyor,oda uçakta yapýyor,onun yaptýðý pýrpýrlarý evimdede yapýyorum,üstelik elindeki mevcut uçaklarýn modasýda geçmiþ hep saatini doldurmuþ,f16 parasý yatýrýldý hala abd vermedi,üstelik onlar bile demode oldu f 35 çýktý ondan 100 kat üstün,uçak deðil adeta tamamen bilgisayar,bak karþýnýzda osman aða anýtý var,o adam ve arkadaþlarý ne yapmýþ ülke için biliyormusunuz dediðim an sokakta bir alkýþ,lavuk defolup gitti kahve anýnda boþaldý,adam akýllandýmý sanmam baþka yere gider yine ayni nakaratý yapar,bunlar 3-5 kuruþa tutulmuþ uþak,bunlardan ülkede çok,parasýda bizden çýkýyor...bu forumdada görüyorum devamlý CHP'ye bel altýndan vuruþlar,hatalý olabilir,bu partiden baþka güçlü muhalif parti göstersinler,kýsaca cumhuriyetimizin bekçileri,arkasýnda bizler varýz,%25 oyumuz var ülke genelinde,zorla milletin gýrtlaðýna sarýlýp oymu verin diyeceðiz,Atatürk zamanýnda yobazlarlan çok uðraþtý %50 kýsým kadfar vardý,onlarý adam edemeden ömrü yetmedi,1930 yýllarýnda dünya ekonomisi batmýþtý,o zaman keskin zekasý ile krizden etkilenmedik,kefeller,schild aileleri bu adam bizim 50 senemizi çaldý dedi,ama hala proje devam ediyor dediler,bu projenin adamýný yazmaya gerek yok hepiniz biliyorsunuz,geçen sene onlarlan buluþtu vs neyse,senin üstünden yazdým kusura bakmayýn saygýlar.
Yer Ýmleri