-
-
Kanada’da ev sıkıntısı var
Yaktı malum parti kanadayı’da
/////

-

Originally Posted by
heval
%50 dolar ; %10 altın ,%40 hisse ve fonları
%60 hisse, %30 Eurobond, %10 Dolar.
-
Sosyal medyada bir kullanıcının sorusuna yanıt veren Hakan Kara, Döviz kurundaki artış oranı bizim enflasyonumuzla ticaret ortaklarımızın enflasyonunun arasındaki farktan düşükse TL reel olarak değerlenmiş olur ifadelerini kullandı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...ource=Anasayfa
Anlayan var mi.
Bize de anlatsa.
-
Bizden gördüler 
-

Originally Posted by
hkm
Selçuk göçer evrim zelyut Turhan Bozkurt gibi olağan şüpheliler dışında tüm analistler ve devlet yetkilileri banka ceo lari deval olmayacak diyor.demek ki deval olacak.borsada çöküş ve deval bekliyorum.deval sonrası gene borsaya devam
Peki olası bir devalüasyon da konut ve araç fiyatları ne olur sizce..
-
Deval’den kastedilen %kaç ?
Ucu açık.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Üstadım alışverişe gittim ama malzeme çıkmaz gibi.
5M Migros’tan levrek aldım. Temizlemesi 1,5-2 saat sürer dedi. Has sektör dedim balıkları bıraktım. Sonra hanım ben temizlerim dedi ve tekrar aldık.
Marul 40 gayme.
Pasta reyonundan iki kişinin yiyebileceği büyüklükte rulo pasta aldık. Taze mi bugünün ürünü mü diye teyit ettim. Zaten imalatı hemen arkada yapıyorlar.
Pasta 75 TL. Uygun geldi aldım. Denemek için.
Balığın yanında ne içiyorsunuz diye soranın ağzına kürekle vururum. Geçen stok yaptım dedim ya.
[emoji3]
Sakin ol şampiyon niye kürekle vuruyon. Ehtiyar Reha başkandan mi bulaştı bu asabiyet içindeki şiddet. Belki vişne suyu belki türk ayranı içiyorsun ne bileyim. Ben o beyaz bulanık içeceğe çok uzağım. Bir kere biranın içine karıştırıp içirdiler bana evin yolunu bulamadım. Ha tadı da zehir gibi acı bana göre. Gerçi çaydan bile bişi anlamayan benim ayran ve su kola başka bir şey den anlamıyorum daha doğrusu tad alamıyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri