Benim Üniversitedeki delikanýlarýn birine alýnca diðerine de almak zorunda kaldým...Bende kendim rahatlýkla toplayabilirdim ama çocuklar sýfýr istiyor yapacak birþey yok...
BTC deyince yaralarým kanama yapýyor a.q...O ********i 1 usd iken farkettim hem btc mining hemde 10k usd lik alacaktým , o dönemde baþýma gelmeyen kalmadý a.q...Finans piyasalarýný býrak hayattan bile kopmuþtum...Neyse kýsmet deðilmiþ deyip yola devam ...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
MB ný dýktiret de RTE reisin sözlerinden ekonomideki gelecek senaryolar hakkýnda ipuçlarý içeriyor.
RTE, daha yýl sonuna doðru SIKINTILAR HAFÝFLEYECEK diyor. (Daha 10 ay var. Eskiden 6 ay sonra derlerdi )
Meali ne bunun?
Yani seçimden sonra yediðiniz hurmalarý kanata kanata çýkarmaya baþlayacaksýnýz.
Emme, enflasyon yine düþmeyecek, ancak yazýn daha fazla zam ve vergi ile periþan olacaksýnýz ki ancak yýl sonuna doðru belki belinizi doðrultabileceksiniz midir? aðzýndan kaçýrdýðý...
Böyle bir ortamda BÝST ve dolar ne olur?
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Hafize ablanýn masasýnýn üstünde bekleyen, milyarlarca dolar gaymelik yabancý yatýrýmcý teklifi vardý.
O kadar yazdým, temizlik görevlisi yeni MB baþkaný için Hafize ablanýn masasýný temizlerken, bu kaðýtlarý atmasýn deye
Tabiki dinleyen olmadý, yeni baþkan masasýný tertemiz buldu, þimdi yabancý yatýrýmcýlar harýl harýl yeni teklifler hazýrlýyordur.
Reha yine dötünü örtmemiþsin derseniz, valla o da olabilir.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Ben þunu bilirim söylerim, bir ekonomi kaç yýldýr düzülüyorsa, düzelmesi de o kadar yýl sürer.
Heleki bunlarla hiç düzelmez, öyle baharda, yazýn baþýnda, kýþýn dötünde þýp diye düzelmez.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer Ýmleri