Alýntý Originally Posted by refaba Yazýyý Oku
Pahalý,bizim arkadaþ 21 gb rem,ekran kartý 5gb,1tb ssd paylamþýmsýz iþletim 11- 27 cývarýydý sýfýr,sanki bir uçak,piyasa deðeri 50 üstü,ama bana gelmez bendekiler güçlendirilmiþ sistemler,tamirini ben yapýyorum10 cývarý var,5 tanesi süper sayýlýr,çoðunu bit pazarlarýndan aldým tamirde güçlendirdim sadece,toplamý senin 1 adet fiatýnda,neyse yine iyi almýþ sayýlýrsýn güle,güle kullanýn.
Benim Üniversitedeki delikanýlarýn birine alýnca diðerine de almak zorunda kaldým...Bende kendim rahatlýkla toplayabilirdim ama çocuklar sýfýr istiyor yapacak birþey yok...

Alýntý Originally Posted by ASAP_ Yazýyý Oku
Fiyat bence güzel heval. Yalnýz foþþik Asus 2. elde para etmiyor.
Yani aldýðýnýn üstüne satmak anlamýnda.

Ekran kartý meselesinden... Crypto para kazma mevzu ve oyun çýlgýnlýðý bitirdi piyasayý. Cihazýn ekran kartý iyiymiþ.
Bu cihazdan 2 tane varsa, hazýr BTC 57K USD'yi zorlarken, coin kazma iþine girilir ha
BTC deyince yaralarým kanama yapýyor a.q...O ********i 1 usd iken farkettim hem btc mining hemde 10k usd lik alacaktým , o dönemde baþýma gelmeyen kalmadý a.q...Finans piyasalarýný býrak hayattan bile kopmuþtum...Neyse kýsmet deðilmiþ deyip yola devam ...