Yumoþta anýnda 34 e vurdu az çekti ama çýkarmadý
Yumoþta anýnda 34 e vurdu az çekti ama çýkarmadý
bir halt olacaðý yok.
Graliçede 39.6931 e sokup çýkarýyor
bir halt olacaðý yok.
Merkezin nöbetçileri fena giriþti
Ne lan o 31.3169 dediler
bir halt olacaðý yok.
Benim bildiðim bu dolar kuru bankalarýn kendi aralarýnda yaptýklarý dolar alým satýmlarý ile oluþuyor.Misal A bankasýnýn dolar ihtiyacý var B bankasýndan bu 31.31 ile dolar iþlemi geçiyor kur artýveriyor.Merkez de bu iþleme kýzýyor alýn size 31.1 den dolar diyor ve elindeki dövizi satýyor.E ihtiyaç hasýl olmuþ sen üç haftada 17 milyar dolar satarak ancak bu ihtiyacý karþýlamýþsýn,kasan belli ,tüm sistem senin kasaný görüyor nereye kadar satabilirsin ki.Cidden anlýyamadým seçime daha bir ay var,dolar talebi bu þekilde hatta artarak devam edecek o belli,üç haftada 17 milyar dolar sattýysan bir ayda 20 25 satarsýn kasan bildiðin dýmdýzlak kalýr.E o zaman vatandaþ bankaya gidip ver dövizimi derse ne olacak.Hayýr bunun yaþanmýþý lübnanda var,nasýl olacak bu iþler.Cübbelinin dediði gibi manyak manyak iþler.
Hayýr saat dokuza kadar tut ben son parti gavur parasýný da alayým da ondan sonra baskýyý kaldýr bir þey demiyorum.Kendim için deðil genel anlamda yazdým,yoksa baskýlasýn tabi yüksek döviz iyi bir þey deðil ki,hatta saat dokuzda aþaðý doðru bir iðne de yollasýn þöyle bir on dakikalýk iðne bana yeter)))))))))))
Þimdi baktým da cidden 17 milyar dolarlýk düþüþe dair bir þey bulamadým.Benim bilgi you tube videolarýnda þimdi hatýrlayamadýðým birinin söylemi idi.O tarz bilgiler demek ki çok saðlýklý deðil çek etmek lazým.Bu ara diþ tedavisi ile uüraþýyorum o nedenle piyasayý çok yakýndan takip edemiyorum.Sizin verdiðiniz bilgi doðrudur bence.Yarattýðým bilgi kirliliði için forum ahalisi kusuruma bakmasýn.Genel içeriði ile yazdýklarýmýn mantýðý doðru olmakla beraber rezervlerdeki erime daha az olmuþ.Yarýn gene bakarýz ama entry de yazdýðým içerik pek deðiþmez ivme belki daha az olur ama bu gidiþat bu þekilde devam ederse sonumuz lübnan olur.
Yer Ýmleri