benim veriye ihtiyacým yok abi
MB'nin kasasý dolu olduðu zamanlarý bilirim... faiz kararlarý geldiðinde faiz artýyorsa dolar düþerdi
haziran 2023... faiz 9... dolar 23
faiz 45'e.. 4,5 kat artýrýldý... dolar 31,69
4,5 kat fazla TL teklif ediyorsun... adam kabul etmiyor... DOLAR'ýndan vazgeçmiyor
bu benim için BATIÐININ göstergesidir
sadece balona iðne nereden batýrýlacak, onu merank ediyorum
acele etmiyor ki : ponzi sitemini kurmuþ
https://www.facebook.com/gencfm100.3...79700271266701
Memura, asgariye, emekliye yüzde 50 zam yapýlmasý dýþýnda seçim ekonomisi olmamasýndan Çýkarým 2 seçenekli olabilir:
1-Meral bacý ve DEM lenenler sayesinde Ýstanbul açýk ara geri geliyordur.
2-Gernekten deniz bitmiþtir, yolun sonuna gelinmiþtir... Mecburdur...Ponzi sistem artýk götüremiyordur...
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Son düzenleme : çýtak; 28-02-2024 saat: 22:05.
Ponzi sistem ne zaman çöker?
1- Ondan al buna ver þeklindeki Artýk çevirme olanaðý olmayýnca...
2- Bir nedenden herkes parasýný talep ederse....
Sanal, kaðýt üzerindeki dolar ile gerçek cash dolar ayný deðildir.
Biri diðerini taklit eder.
Ponzi sistemi yürütülmesi normal kazançtan çok fazla kazanç vaad edildiðinde gerçekleþir.
Siz bundan bile imtina ederseniz zaten sistem devam edemez.
Yerel para kullanan geliþmekte olan ülkelerin ortalama her 7-8 yýlda ekonomik krize girmesinin temel nedeni artýk sistemin kendini çevirmeyecek kadar kötüye gitmesidir.
Ancak daha önceki krizlerde birkaç yýlda toparlanma yaþanýrken ilk kez kriz bu kadar uzun sürüyor.
Bu ise yeni krizlere gebe olabilir....
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Baþbakan Çiller'in, bir toplantý sýrasýnda baþýna kül tablasý fýrlattýðý Bülent Gültekin de sabrýnýn sonuna geliyor ve çok kýsa sürdürebildiði Merkez Bankasý Baþkanlýðý görevinden istifa ediyordu.
Reyis cigarayý yasaklarsa olacaðý bu zaten, yahu masada fýrlatýlacak aðýr bir þey olmaz mý?
Reyis ne yapýyor bilmem, ama bir yerlerden keþ dolar hala bulabiliyor, yoksa kül tablasý birinin kafasýna giderdi.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri