1 Nisan da kur 40*45 arasý olsa. Kkm iptal edildi varsayýmýyla. Girenleri MB 40*45 den toplasa. Bunlar da %45 faize gitse. USD 60-65 fiyatýnýn da görmeyeceðini varsayarak ilerde hem kur hem faiz düþer. Enflasyonu TÜÝK ayarlar
1 Nisan da kur 40*45 arasý olsa. Kkm iptal edildi varsayýmýyla. Girenleri MB 40*45 den toplasa. Bunlar da %45 faize gitse. USD 60-65 fiyatýnýn da görmeyeceðini varsayarak ilerde hem kur hem faiz düþer. Enflasyonu TÜÝK ayarlar
Bu arada bir markete uðradým bugün. Ýthal muz fiyatýna baktým göz ucuyla.
Kilosu 98 TL yazýyordu.
Hýzlý adýmlarla uzaklaþtým oradan.
Ciðer iki tabak baþkaným muhtemelen diðerleri en fazla tadýna bakmýþ Reha baþkana tadýna bakmak bile nasip olmamýþ. O sadece tabaðý görmüþ ona þükrediyor. Bende bulundum raký masasýnda ben içmediðim için ilk saç kavurmayý tek baþýma yedim baktýlar onlara bir þey kalmýyor iki tane daha saç kavurma geldi bu sefer ayrý ayrý geldi. Ben yine süpürdüm. Sonra masada ki kuruyemiþ ve kavuna daldým. Arkadaþýn biri kavun tabaðýný çekti bunu da bitirme diye. Benim içtiðim bir bira o da zorla iddiayý kaybettim g.tü kurtarayým diye. Bir ara wc ye gittim raký katmýþlar içine. Artýk bir duble mi vardý bilmiyorum. Onu içtikten sonra g.t gidiyordu az kalsýn. Ýlk ve son defa içtiðim için baya çarptý beni. Bor daha götürürlerse ne iddiaya girerim ne de biþey içerim. Ortalýkta ne varsa onlarla ilgilenirim.
Adam burnunun dibini görmüyormuþ, solunda yanýnda oturuyordu ikisi de.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri