Yrp zübük efendi tahminimden de öte akp den oy alacak. Ekonomi krizlerde marjinal partilere oy kaymasý oluyormuþ Konya'da üç beþ babam gibi morcuklar haricinde çoðu genç yrp ye verecek gibi gözüküyor.
Yrp zübük efendi tahminimden de öte akp den oy alacak. Ekonomi krizlerde marjinal partilere oy kaymasý oluyormuþ Konya'da üç beþ babam gibi morcuklar haricinde çoðu genç yrp ye verecek gibi gözüküyor.
zaten Chp li olunmaz doðulur, benim dedem bu partiliydi babamda bende ayni ama senin deden adalet partilýydi baba anavatanlý sende akp li yani menfaat neredeyse oradasýnýz
Valla bu seçimde tek umudumuz yrp o olmasa fýrýldak Meral ve diðerleriyle iþimiz çok zordu. CHP Ýstanbul Ankara Ýzmir gibi yerler ile Türkiye genelinde %30 u zorlar diyorum. Yrp olduðu sürece çok fazla kayýp olmaz. Yinede abuk subuk partilere de oy geçiþi olabilir. CHP þu anda hem kendi ittifaký hem Cumhur ittifaký ile mücadele ediyor kolay deðil. Siz hepiniz ben tek gibi oldu
herþeyi geçtim.þu an ticaretle uðraþanlar ne yapýyor merak ediyorum.
-müþteri fiyat soruyor
-misal sipariþ toplamý 500 bin tl
-tamam yap diyor.üretim süreci 20 gün zaten.
-20 gün sonra teslim ediyorsun 45 gün içinde öderim diyor.
-totalde 60 gün sonra tahsil ediyorsun verdiðin 60 gün önce ki fiyat üzerinden.bir bakýyorum % 20 si uçmuþ paranýn.
Herkes seçimi ve sonrasý olacaklarý bekliyor ve ondan sonra da fiyat ayarla planlama yapýlacak gibi gözüküyor. Kimse risk almak istemiyor fiyatlar için. Hizmet yada mal alan alacak ta veren yok.
Yer Ýmleri