Almanya da çalýþmak enayilik diyor çoðu arkadaþ polonya slovakya estonya gibi ülkelerden Almanyaya uzaktan çalýþmak en güzeli diyor ben giden arkadaþlarýn yalancýsýyým .
Almanya da çalýþmak enayilik diyor çoðu arkadaþ polonya slovakya estonya gibi ülkelerden Almanyaya uzaktan çalýþmak en güzeli diyor ben giden arkadaþlarýn yalancýsýyým .
Ayný þey ülke içinde de mevcut. Tabiii uzaktan çalýþma þansý olanlar için.
Büyük þehirlerde:
-Kalitesiz, pahalý besin,
-Yüksek kira,
-Yüksek yaþam gideri ve yorucu hayat,
-Düþük yaþam kalitesi ve yaþamsal risk(güvensiz þehirler),
nedeniyle, þansý olanýn görece küçük ama yaþam kalitesi yüksek þehirlere kaçmasý gibi...
Salamonun yanýna saramonda gelmiþ
bir halt olacaðý yok.
Bunun gerçeðini ankarada bizim evde yapardýk gerçek etten,her etten olmaz d*****n yumuþak yerinden bekletilmiþ olarak,adýyamanlý, malatyali,urfalý ve antepli arkadaþlarlan,eti tavana atarlardý tavana yapýþýrsa kývama gelirdi,güneydoðuda 4 sene kaldým bilindik yerlerdede yaparlardý tavsiye üzerine giderdim ayni yöntemi kullanýrlardý,çok leziz olurdu baharatýn içinde devamlý yoðurolduðu için içinde piþerdi,piyasada satýlanlar sahtesi bulgurdan yapýyorlar,neymiþ et zararlýymýþ içinde toksin yaratýrmýþ,o zaman sucuk pastýrmada yemeyin,benim evde sucuk,pastýrmada yapýyorlardý,bir arkadaþýmda kayseriliydi,bakanlýkta 1800 kiþiydik çoðu bizi tanýrdý bu yüzden meþhur olmuþtuk,bide ankarada baðlantý kurduðumuz bir yer vardý,adý yeþil nalin,sýhhýyedeydi,eski etibank yanýydý,bilmem AYHAN biliyormu,80 öncesiydi,o zaman o kaç yaþýndaydý onuda bilmiyorum ben 25 yaþlarýndaydým imarcý afetçiydim,çið köfte diye belirttiðiniz için bende anýmý yazdým![]()
Benim etibank civarýyla tanýþmam 84 yýlýnda ANKARA ATATÜRK LÝSESÝYLENDÝR 3 YIL OKUDUM.amq yeþil nalýn ý bilmiyorum.
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri