240 dk
240 dk
XTAST
Deðerli üstadým.
Aslýna bakarsan bende aðzým açýk þaþkýn bir halde herkesin gözü önünde cereyan eden olaylarý takip etmeye çalýþýyorum. "Takas mini etek gibidir. Asýl görmek istediðimizi göstermez" diyerek. sadece ipuçlarýný takip ederek ne olduðunu ve ne yapmaya çalýþtýklarýný anlamaya çalýþýyorum bende.
Büyük lotlarýn devirleri cep to cep iþlemi olduðunu sanýyorum. Ortamda dönen trade edilen lotun miktarý azaldýkça hisse fiyatýnda küçük kar realizasyonlarý gözlemleniyor. Küçük lotlarý ayrý ayrý takip edip kimlerin elinde toplandýðýný görmemiz gerekecek.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Hayýrlý Cumalar...
Cuma 'nýn hayrý ve bereketi üzerimize olsun inþaAllah...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yine mi bamya, yine herkesin bildiði þeyi kendileri pozisyonlarýný ayarlayýp bizede açýkladýlar, sözde birde arkasýndayýz falan fiþman diye açýklama yaptýlar, gözünü sevdiðimin parasý nelere kadir, insanda ne omurga býrakýyor ne kan...
Ölünce Türkiye de geçirdiðimiz günler günahlarýmýz için kefaret sayýlmalý hatta cehennem cezalarýndaki yatar olan kýsýmdan düþmeleri lazým...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri