Benden baþka kimse kalmadý....
Bana da müsâde...
Hayýrlý geceler...![]()
Benden baþka kimse kalmadý....
Bana da müsâde...
Hayýrlý geceler...![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Hayýrlý Günler...
Saðlýk ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasýný diliyorum...
amin cümlemizin hocam ,ALLAH iþini rast getirsin ..
Hayýrlý Cumalar...
Cuma 'nýn hayrý ve bereketi üzerimize olsun inþaAllah...
Az önce Cycle (Döngü) projemdeki irili ufaklý detaylarýn bir çoðunu hallettim. Artýk sona doðru yaklaþýyorum...
Þimdi örnek olmasý açýsýndan yeni bir grafik daha paylaþýyorum...
Üstü üste bindirilmiþ döngüler mevcut. Bu döngülerin sayýsýný sýnýrsýz olarak yapmak istediðim için bu kadar uðraþýyorum. Tek 1 tane için zaten ilk günden beri çalýþýyordu. Eðer kapsamlý bir araþtýrma ve inceleme yapacaksam bunun sýnýrsýz sayýda olmasý gerekir...
Daha dün akþam denerken aklýma gelen bir þeyi yapamadýðýmý görünce caným sýkýldý ve onu da eklemeye karar verip ekledim. Çalýþýrken aklýma gelen her þeyi yapabilecek düzeyde olmadan çalýþmalara baþlamak istemiyorum...
Örneðin;
- Döngünün birisini Tarihe göre getirsin, diðerini Bar sayýsýna göre getirsin, diðeri dolar bazý olsun, bir diðeri de farklý bir hissenin fiyatý olurken bir diðeri de baþka farklý bir hissenin fiyatýnýn endekse göre olan bölümünü göstersin, .. gibi gibi þeyler...
Sizin de aklýnýza gelen þeyler olabilir. Meselâ:
- RSI göstergesini ve CCI göstergesini de görebilmeliyim diyebilirsiniz. Bunlarý da yine varyantlý olarak Dolar bazlý veya baþka bir hisseye göre de çizebilmeliyim diyebilirsiniz...?
Evet, bunlarý düþündüm ve bunlar da þu anda hazýr...
Benim düþünemediðim, sizlerin aklýn gelebilecek baþka varyantlar varsa belirtebilirsiniz...?
Bakýn bakalým aþaðýdaki grafikten bir sonuç çýkacak mý...?
Ben sýký takipteyim. Birebir test ediyorum...
NOT: Bu bir araþtýrma projesidir. Hisse hakkýnda yorum ve tavsiye deðildir...!!!
![]()
Bugünü muhtemelen dinlenerek geçiririm. Hafta sonu döngüleri sýnýrsýz yapmak için kodlamaya baþlarým...
Bu arada sizlerin de düþünceleri ile istiþare etmek isterim. Katýlým olursa çok memnun olurum...
Tüm projelerim gibi bu projeye de ilgi olmazsa arþive doðru yola çýkar...
Günün birinde, arþivdeki programlarýn hepsini kullanacak bir ortam çýkabileceðini ümit ediyorum...???
"Haftalýk çalýþýyor mu?" diye deneme yaparken aþaðýdaki görüntü de ilgimi çekti...
Yazýlým tam olarak bitene kadar tek hisse üzerinde inceleme yapmaya devam edeceðim. Bittikten sonra büyük çaplý bir araþtýrmaya girip, bir çok hisse hakkýnda istatistiki bilgi elde etmeye çalýþacaðým...
Grafikte bir çok Inversion var. Her zaman dediðim gibi:
- Ýþin sýrrý bu Inversion olayýný çözmekte..
Eðer bu sýrrý çözebilirsem herþey çorap söküðü gibi kolaylaþýr. Çözemezsem bu siteme pek güven olmayacaktýr. Çünkü tam ritme bindi derken, aniden ters dönebiliyor...!!!
NOT: Bu bir araþtýrma projesidir. Hisse hakkýnda yorum ve tavsiye deðildir...!!!
![]()
Ellerinize saðlýk hocam, çalýþma gayet özgün ve ufuk açýyor, ama piyasada ki bir çok kiþi ben dahil heyecanýný hatta beklentisini kaybetmiþ vaziyette, benim iþ inada bindiði için öylece býraktým, güniçi bakýyorum ama boþ bakýyorum, gün sonu kaç kapatmýþ bakmýyorum bile, bakalým bu hikayenin sonu nasýl olacak... (:
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri