Kim demiþ bilmiyorum ama bir yerlerde okumuþtum:
- Ýdare eder, mükemmelliðin düþmanýdýr...!!!
Ýþte tam olarak ben de bu durumu yaþýyorum. Hiç bir zaman idare eder ile yetinmedim ve boþuna da olsa yýllarca uðraþýp durdum. Her zaman amacým mükemmele ulaþmak olmuþtur...
Bunun için bazen 20 yýl beklediðim bile olmuþtur. Geçenlerde yaptýðým ve henüz mükemmel olmayan Takas çalýþmasý ve tamamladýðýmý düþündüðüm ama yine henüz mükemmel olmayan Cycle (Döngü) çalýþmasý bunlara örnektir...
Ufak da olsa bir hata veya kullanýmýnda zorluk gördüðüm anda uðraþmaya yeniden baþlarým. Bu nedenle de çok fazla yarým projem var...
Son mesajýmý attýktan uyumaya giderken, aklýma mükemmel bir çözüm yolu geldi. Uykum çok fazla geldiði için deneyemedim. Þimdi sahur vakti denedim ve istediðim gibi mükemmel çalýþtý...![]()
Demiþtim ya:
- "Bunda da bir hayýr vardýr...?"
Evet hayýr þu oldu:
- Bu bulduðum yöntem ile artýk hep takýldýðým kontrol paneli bozulma olayýný tamamen çözmüþ oldum. Þu ana adar hep dalavere ile veya bazý þeylerden ödün vererek devam ediyordum. Þimdi artýk özgürce ve istediðim gibi kodlayabileceðim. Yine bir çýkmazdan kurtulmuþ oldum. Eðer idare edecek þekilde býraksaydým ve öyle devam etseydim, bu sýkýntýyý hep yaþayacaktým. Þimdi yepyeni bir kodlama stili geliþtirdim ve tüm sorunlarýmý kökten çözmüþ oldum...

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri