Biraz da XU100 analizi yapalým...
Aþaðýdaki grafiði hatýrlarsýnýz...?
Benzerlikten bahsetmiþtin ve "yine bir trend oluþur mu?" diye sormuþtum...
Evet yine benzer bir trend oluþmaya baþlýyor, hatta baþladý bile denebilir...
![]()
Biraz da XU100 analizi yapalým...
Aþaðýdaki grafiði hatýrlarsýnýz...?
Benzerlikten bahsetmiþtin ve "yine bir trend oluþur mu?" diye sormuþtum...
Evet yine benzer bir trend oluþmaya baþlýyor, hatta baþladý bile denebilir...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Benim birkaç aydýr takip ettiðim durum ise aþaðýdaki grafikte mevcut...
Hatýrlayanlar Mayýs ortasýna kalmadan yeni bir yukarý trend baþlayacak demiþtim ve gerekçelerini de aþaðýdaki gösterge nitaliðindeki grafiklerden aldýðýmý söylemiþtim...
Döngü Analizi...
Bakalým bu teorim tutacak mý...? Çok yerde çalýþýr gibi yapsa da, bazý durumlarda kýsa dönem inversion (terse dönüþ) olayý gerçekleþiyor. Henüz yazýlýmlarým tam olarak bitmediði için AR-GE iþlerine yeteri kadar zaman ayýramýyorum...
Þu anda olmasý gereken 1-2 haftalýk kýsa soluklu bir düzeltme veya yataya sarýþ görmemiz lâzým ki, tam olarak yerine otursun...
Eðer oluþursa ki, bence baþladý; Kasým 'ýn ilk haftasýna kadar güzel bir ralli göreceðiz. Yine tahminen büyükler gidecek, küçüklerden de giden olacaktýr ama esas oðlan büyüklerden olacaktýr...
![]()
Ben trader deðilim...
O nedenle de hisselere sýk sýk bakmam. Sadece soran olursa veya çalýþmalarýmý teyit için bakarým...
Bazen de böyle aklýma geldikçe merak edip bakarým. Kendi hisselerimin grafiklerine haftada bir bile bakmýyorum desem yalan olmaz...
Belirli bir sistem kullanmam. Tüm sistemleri ayný anda kullanýrým ve her þeyi elimle çizer, hesaplarým. Ýllâ ki gözümle görmem, aklýmla tartmam gerekir...
.....
Katýlým olmadýðý için kendi kendime yazýyormuþ gibi oluyorum. O nedenle devamýný yazmak içimden gelmiyor...
Hatta bir kýsým yazdýklarýmý da sildim...
Benden bu günlük bu kadar...
Hayýrlý geceler...![]()
Hayýrlý Haftalar...![]()
Saðlýk ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasýný diliyorum...
Hayýrlý günler, bol ve bereketli kazançlar
Hocam herkes genelde kendi elindeki hisse gidecek mi diye bakýyor, þuan yeni hisse arayan ben pek görmedim, birde borsaya ilgi benim çevremde azaldý, sanýrým millet kriptolara kaydý... Hatta benim bile borsaya ilgim sadece elimdeki hisse bazlý, gerisine hiç bakmýyorum desem yeridir (:
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Saðlýklý mutlu huzurlu haftalar dilerim tüm dostlara.
Yer Ýmleri