hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Tüm gün ve gece sistemleri otomatik test edip kâr ve zararý tam doðru olarak hesaplayacak bir program üzerinde çalýþtým...
Sonuç almaya baþladým ama hem görsel, hem de kayýtsal olarak iyi bir netice almadan paylaþým yapmak istemedim...
Bana göre bu tip bir program çok gereklidir. Çünkü bu þekilde en basitinden en karmaþýðýna kadar tüm sistemleri, belirli kýstaslarý kullanarak test etmek mümkün olacaktýr...
Selim, sana bu programý bitirip ona göre detaylý cevap yazacaktým ama henüz son noktayý koyamadým. ÝnþaAllah yarýna tamamlayabilirsem artýk elimizde güzel bir test mekanizmasý olacaðýna inanýyorum...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Aklýn fikrin þarkýda türküde, lay lay lom gezion gý ablaaaa.
Ayakta uyuyon otel parasý bile vermiyon. Bak senin mesaj attýðýn tarihte bu baþlýkta sayfa 95 nci bölümde yazmýþým.
Ahanda buraya atýyorum. Bir de bana atar gider yapýyorsun. cýh cýh
Senin yaptýðýn gider benim hoþuma gider
Son tahlilde;
DARDL, yorum yaptýðýmýz 21 NÝSAN 2024 pazar günü sanýrým bizim yorumumuzdan sonra GAP lý açýlýþ yapýp 6.53 ten 8.50 ye sürmüþler hisseyi nasýl olduysa anlayamadým
YEOTK, ise 210 T den ancak 235 tl ye kadar gidebilmiþ ve bugün itibariyle 178 TL de sert satýþ yemiþ.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Hayýrlý Günler...
Saðlýk ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasýný diliyorum...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri