Bu da diðer grafiðe ek olarak yanýnda hediyedir...
![]()
Bu da diðer grafiðe ek olarak yanýnda hediyedir...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Çook teþekkürler dostlar.. Bilgi bombardumaný resmen.. Artýk her gece yatmadan hatmederim bir kez bu sayfalarý.. Fiyatlarý izlerken de keza..
Selim kardeþ..Duymasýn ilgililer, gece derslerine giremez dayatmasýyla kendileri sömürürler.. Daha yeni çýktýydým.. Mesajýný görmüþtüm ama "fakir ama maðrur" modunda olduðumdan, genelde teþekkürlerle saygýladýklarýmýn arasýnda kaybolduydun..
Býrak da bir akþam dahi olsa havasýný süreyim tavanlý kaart sahibiyken..
Evde haysiyet yerlerde.. Görsen; ünvaným, kamu hizmetlisinden bir basamak yukarda Celha saplantým yüzünden..
Bayram harçlýklarýndaki kesintim bile Celha maðdurlusu diye hoþ görülmüþtü..
Enflasyon Muhasebesi uygulamasýna geçen þirket, batýk bir görüntüye büründüðünden yakýnda Tahsisli Sermaya Arttýrýmýna gidiyor..
Son ederim.. Saygýlar..![]()
Sevgili T/A .. Senin yerin ayrý.. Çok saðol..
Sayýn T/A Hocam, elinize-emeklerinize saðlýk. Çelik Halat özelinde paylaþtýðýnýz grafikleri inceledim. Hiçbir zaman portföyümde olmayan bir hisseydi. Benimki sadece her yiðidin yoðurt yeme alýþkanlýðýný edinmekti.
Sizden bir ricada bulunsam, dün yaptýðýnýz gibi her gün müsait olduðunuzda bir hissenin bu þekilde ayrýntýlý grafik ve incelemesini yapabilme þansýnýz olur mu. Mesela haftalýk listenizde olan ya da girmiþ olan bir hisseyi siz belirleyip grafikler üzerinden gelecek projeksiyonunu, fotoðrafýný çekseniz, sizi takip edenler de portföyünde varsa bilgi sahibi olmuþ olurlar. Benim kazancým da sizin temel teknik analiz mantýðýnýzý daha yakýndan incelemek olacaktýr.
Sýradýþý bir istek mi oldu bilmiyorum? Her gün 1 hisse ayda 30 hisse yýlda 360 hissenin analizi demektir ki bu neredeyse tüm bistin incelemesinin üçte ikisi anlamýna gelir. Þahsen çok iþe yarayabileceðini düþünüyorum, tabii ki takdir sizindir.
Kazancýnýz daim olsun...
Benim portföyüm 2-3 yýlda bir deðiþir. O nedenle haftalýk veya aylýk benim özel listem diye bir þey olmuyor. Ben yatýrýmcýyým ve sonuna kadar kendi hissemi korur, onun peþine düþerim...
Arada dikkatimi çeken hisseleri buradan paylaþýyorum. Talep olursa ayrýntýlý grafiðini de paylaþýyorum...
Onun dýþýnda kafama göre bir hissenin grafiðinin analizini yapmak; eðer ilgilenen kimse yoksa, bence zaman kaybýdýr. Çünkü o analiz o gün için geçerlidir. Belki 1 ay sonra þartlar deðiþmiþ olabileceði için geçerliliðini yitirecektir...
CELHA özelinde paylaþtýðým grafik Çýnar hocam trade amacý güttüðü için o yöne yönelik bir çalýþma idi. Her amaç için baþka baþka analiz teknikleri kullanmak gerekir. Gerçek anlamda bir hisseyi analiz etmem bayaðý uzunca bir zaman alýyor. Her açýdan incelemek gerekiyor. Gerektiðinde Takas/AKD çalýþmasý da yapýlmasý gerekir ama bu çok zor ve zaman alan bir çalýþma. O nedenle o çalýþmayý kendim için bile ayda 1-2 defa ancak yapýyorum...
Ben þu anda yazýlým iþine yoðunlaþtým. Artýk yaþlanýyorum ve kapasitem düþüyor. O nedenle tamamen iþim bitmeden aklýmdaki projeleri tamamlamaya çalýþýyorum. Çoðunu hallettim sayýlýr. Az bir þey kaldý. Fakat arada yazdýklarýmda gözümden kaçan veya zaman içerisinde fark edilen hatalar ortaya çýkýyor. Onlarý düzeltmek ise sýfýrdan yazmaktan daha zor oluyor. Önce hepsini bir bitireyim, sonra hatalý olduðunu fark ettiklerimi düzelteyim, ondan sonra tamamen boþa çýkacaðým inþaAllah...
Kendimi tamamen analizlere vereceðim. Þu anda bana lâzým olan aletler yapýyorum. Sonra bu aletleri kullanarak üretime geçeceðim inþaAllah...
O zaman dediðiniz gibi günde 1-2 tane grafiði en ince detayýna kadar analiz edebilirim...
Yaptýðým çalýþmalarý burada da paylaþýyorum. Genelde ilgi görmüyorlar. O nedenle buradan paylaþmayý kesip yoluma kendi kendime devam ediyorum...
Örneðin CELHA için paylaþtýðým grafikteki destek çalýþmalarý benim çok iþime yarýyor. Kimse ilgilenmedi. Oysa mükemmel çalýþýyor. Kendi hisselerimde ara sýra kontrol ediyorum, nokta atýþý denebilecek mükemmellikte çalýþýyor. Ona göre hisselerimin portföydeki aðýrlýðýný artýrýp azaltýyorum ama portföy her zaman ayný kalýyor...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Sayýn Hocam, zaman ayýrarak uzun açýklamanýzý takdirle ve teþekkürle karþýlýyorum.
Çelik Halat grafiðinde kullandýðýnýz kanal boylarýný ve fibo seviyelerini inceledim. Salt Celha da deðil diðer tüm bilgilerinizi sitede var olduðum her an forumunuz klasörlerim kýsmýnda bulunduðundan kaçýrmadan takip ediyorum. Teknik analiz derya ve her analistin tarzý farklý, sonuçlar da farklý yansýyabiliyor. Ben gayet öðretici, bilgilendirici olduðundan þüphe etmiyorum zira kendimden bunu farkedebiliyorum.
Umarým çalýþmalarýnýz istediðiniz doðrultuda ilerlemeye devam eder ve en kýsa sürede verim anlamýnda sonuçlarýný da yaþar, görürsünüz.
Tepkisizlik kýsmý maalesef toplum olarak sosyolojik vakamýz, popülist eylemler dýþýnda ne iyiye ne kötüye refleks gösterme kabiliyetimizi geliþtiremedik hatta var olaný da kaybettik, düzelmesi adýna da umut ýþýðý yok.
Sabrýnýz nerede son bulursa tabii ki tercih olarak kendi yolunuzu seçeceksiniz ama insanlar neler kaçýrdýklarýnýn farkýna bile varamayacaklar.
En az 25 yýldýr bu siteyi takip ederim, bu sayfalardan kimler geldi kimler geçti, emeði geçen siz ve diðerlerine þahsým adýna teþekkürü borç sayarým.
Umarým hayat size her daim gülen yüzünü gösterir... Bol kazançlarýnýz olsun...
Analizler deðerli.. Üstadlar da.. Kaðýtta iþ yok.. Yine tavan..![]()
Yer Ýmleri