Originally Posted by
T/A
Sabah sabah güldürdün beni
Selim...
Allah da seni güldürsün...
.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün abi.
Buraya emek veren, gelip bakýþ atan, yýllardýr biriktirdiklerine ekleme gayretinde olan herkesin yüzünün gülmesi dileðiyle

Originally Posted by
Dandanakan
PETKM mor trend 26 tl.
Ýçimde anlamsýz bir sýkýntý var diye PETKM sattým. Dilerim baþýmýza biþi gelmez.
Finosuma devamke. beklentiyi þeyettiler ama maliyetim komik rakamlarda kaldýðý için unutttum onu. (Ayrýca sessiz döneme geçtim. Hakkýnda tek kelime etmiyorum. Burada da konu etmeyeceðim. dikkat çekiyor. Biraz soðusun indikatörler.
Eski aþkýmla hala devam bakalým bizi nereye götürecek hissedeki abiler. Çok heyecanlýyým. ilk kez baþýma geliyor bu türden bir olay. Bedelli-bedelsiz, arsa satýþý, þirket birleþmesi falan yaþamýþtým ama ilk kez çaðrý fiyatý açýklamasýyla karþý karþýyayým. Neler olacaðýný merakla bekliyorum. Bu arada soran olursa azýcýk paracýkým var. onla þey ediyorum faiz indirimi olursa beklentisi ile GYO aldým azýcýk. dünde tavan oldu. (ben yapmadým. Hemen dedikodu yapmayýn)
telefonun için üzüldüm. umarým yedekleme bölümünü açýk býrakmýþsýndýr da geçmiþin bir kýsmýný geri alabilirsin. Eski kullandýðýn e-mail adresinle telefonu kurarsan bütün yedek geri gelir.
Gitti bu ayki aylýk.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri