Üstad erkencisin maþallah.![]()
Üstad erkencisin maþallah.![]()
Yeni bir proje üzerinde çalýþtýðýmý yazmýþtým. O nedenle buraya ara sýra bakabiliyorum. O nedenle mesajýný yeni görebildim...
Arada erken mesâi yaptýðým oluyor. Cuma günü de öyle oldu...
Proje beni çok yoruyor ama bunu da yapmadan býrakmak istemedim...
Az kaldý ana hatlarý ortaya çýktý...
Dediðim gibi; zaten var olan bir þeyi, yeniden kendim için en doðru olduðuna inandýðým þekilde kodlamaya çalýþýyorum. Belki bir þeyler çýkabilir...?
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Mutlaka iyi bir þeyler çýkar ortaya. Kolay gelsin.
Teþekkür ederim Üstadým...
Yorucu sürecin sonunda ortaya bir þeyler çýkmaya baþladý...
Piyasada bulunabilenin en iyi ve en doðru çalýþaný 'ný yaptým. Daha çok eksiði var. Onlarý da zamanla eklerim inþaAllah. Fakat bu hali sitemin bel kemiði ve tek baþýna bile iþe yarýyor (öyle ümit ediyorum)...
Bakalým tanýyan olacak mý...???
Tahminleri alalým...
![]()
Biraz dinlenip, akþama birkaç bir þeye bakmaya çalýþýrým. Ýþe yarýyor mu test ederim...
Sonuçlar kafama yatarsa paylaþýrým...
Ciddi bir fayda görmezsem, paylaþmaya bile gerek yok, arþive kaldýrýrým...!!!
XUTUM...
Tarafsýz bir gözle bakacak olursak, görüntü berbat denebilecek bir kývamda...!!!
Fakat bazý kurtuluþ kýrýntýlarý var, onlarý deðerlendirmek gerekir...
Örneðin;
- Þu anda 100 günlük ortalamanýn hemen üzerindeyiz ve geçen hafta burasý destek olarak çalýþtý...
- Eðer gelecek hafta ve sonrasýnda da bu seviyenin altýna düþülmez ise, ilerisi için sýkýntý yok diyebiliriz...
- Sýkýntý kýsa vade düþünen vur-kaç iþlemi yapanlar için yakalandýklarý taktirde olacaktýr...!!!
Eðer yükseliþ baþlayacaksa;
- Önce ortalamalarýn bir þekilde sýkýþmasý gerekir. Sonrasýnda seçeceði yönün yukarý olmasý gerekir...
Þimdi biz sýkýþmaya baþlýyoruz ve yönün yukarý olmasý gerektiðini düþünüyorum...
Benim teorim þudur:
- Eðer enflasyon ortamýnda isek, mutlaka ve mutlaka bir þekilde, bir zamanda enflasyonu yenecek hareket yapmamýz gerekir...
- %50 düþüþ, en az %200 civarý bir yükseliþle ancak telafi edilir. %100 ile eski zirveye ulaþýrken, diðer %100 ile de enflasyon farký kapatýlmýþ olur...
![]()
XUTEK...
Bu da benzer bir durumda...
Ortalamalar yine toparlanma sürecinde... Sanki 200 günlük ortalamaya deðmeye niyeti var...!!!
Ben yine olumlu bakarým...
![]()
XUTEK...
Yeni çalýþma ile baktýðým zaman;
- 13 Þubat tarihinde AL Sinyali vermiþ...
- STOP seviyesi, 13.595 seviyesidir...
Bu sistemi tam olarak bitirmedim. Uzun zamandýr kullanýrým ama kendi kodlarýmý yazarken çok daha fazla þey öðrendim ve hatalý olduðum yerleri fark ettim. Ýleride daha detaylý incelemeler yapabilirim...
![]()
Yer Ýmleri