Günaydýn,
Müsaitseniz Ereðli bakýlabilir mi?
Günaydýn,
Müsaitseniz Ereðli bakýlabilir mi?
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Hayýrlý Haftalar...
Saðlýk ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasýný diliyorum...
Parkýn deðiþik açýdan manzaralarý...
Hava -5 derece soðuk. Fazla duramadým, döndüm...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Emekleriniz için teþekkür ederiz. Elinize saðlýk.
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Bizim burasý da fena, daha akþam üstü her yer donmaya baþlýyor, tavuklarý saldýðým bahçede toprak bile donuyor, güneþ gören yerler öðlene doðru ancak eriyor, 3 gün sonra biraz rahat edeceðiz inþallah, ama yaðýþlar hala çok yetersiz Balýkesir bölgesi için inþallah bir þekilde yaðýþlar baþlar yoksa yazýn iþler kötü...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Sabah eþleþmeye yetiþebildim. yeni sahiplerine teslim ettim. Sonra sizin yazdýklarýnýz aklýma takýldý "du bakalým" dedim.
Sizi tebrik ediyorum." Yeni gelmedik geri geldik " dercesine verdiðiniz hedefin de altýna geldi. Eeee þimdi napiciz. Geri mi dönsün almaya, yoðusam seyretmeye devam mý etsin vatandaþlar. Ben ayný çöplükte eþelenmeyi pek sevmiyorum. Adamlar benim plakamý öðreniyorlar. Açýkçasý ben free takýlýyorum. Þu anda Alyel ablamýn kaada gözümü kestirdim. çok oynaþýyor. Kýz abla keþke o gün vereydik. Ne kadar güzel olurdu beeee
Dur dur acele etme yine zirve tazeler çok kimsenin gözü var orada. Takasa bakýyomda biþiler olacak gibi.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Sýk diþini Selim, þunun þurasýnda 2 günü kaldý...!!!
Gerçi sadece bu hisse için deðil, neredeyse tüm hisseler için 2-3 gün kaldý...
Belki bazýlarý bu hafta içinde dönecektir, bazýlarý gelecek hafta...
13 'e tamamlanmasýný bekliyoruz. Ondan sonra risk seviyelerine kadar düþüþ devam edebilir. Oralarý kolluyor olacaðýz...
![]()
2 Gündür moralim bozuk...!!!
O kadar emek verdim, kodladým ama sistemin orijinal bazý görüntüleri ile benimkileri karþýlaþtýrdýðýmda, yer yer farklýlaþmalar olduðunu görünce ve bunlarý hangi mantýða göre ayarlayacaðýmý bilemeyince iyice çöktüm...!!!
Matriks ile zaten farklýydýk ama orijinal hali ile de farklý olmasý can sýkýcý. Bazen Matirks doðru çalýþmýþ, bazen benimkisi...!!!
Programda sanýrým bir çok parametre mevcut. Bizimkiler sabit ayarlarda bulunuyor. Birkaçýný buldum ama birebir benzetmek çok zor olacak...!!!
Biraz kurcalayayým, belki bir þeyler çýkar. Moralim bozulunca kafam da iyice dondu, çalýþmaz oldu...!!!
Yer Ýmleri