Tamam üstad hatýrlatýrým saðolasýn emeðine saðlýk.
10.50 geçebilirse iyi olur gibi.
Tamam üstad hatýrlatýrým saðolasýn emeðine saðlýk.
10.50 geçebilirse iyi olur gibi.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
ODAS...
Epey uzunca bir süredir sayýmlardan hiçbirisini yapamamýþ. Son oluþan 2 tane 13 serisinin stoplarý arasýnda kalmýþ durumda...
Geçmiþine de kýsaca baktým; yakaladýðý zamanlar olmasýna raðmen, sinyal vermediði birçok dip ve tepe de mevcut...!!! Bu durumda baþka yöntemler devreye giriyor. Daha henüz oralarý kodlayamadým...
Fakat kullandýðýmýz diðer yöntemlerle baktýðýmýz zaman dip oluþumunu henüz tamamlamadýðýný ama tamamlama çok yaklaþtýðýný söyleyebiliriz. Sanýrým 6.50 civarýnda ortalamalar toplanacak. Asýl hareketler ondan sonra baþlayacaktýr...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Hayýrlý iþler dostlar.
Ramazanýnýz bereketli geçsin inþallah.
Bu TomDemark çok zekî bir insanmýþ...
Adamýn bulduklarýný yeniden yapmaya çalýþýyorum ama yine de çok zorlanýyorum. Adamýn yýllar yýllar öncesinde keþfettiði þeylere, þu an günümüz dünyasýnda teknoloji bu kadar geliþmiþken bile pek raðbet edilmiyor. Belki de pahalý olduðu için kullanýlamýyor olabilir? bilemiyorum...!
2 gündür tamamlamaya çalýþtýðým oklarla destekli trade amaçlý AL/SAT sinyalleri üreten sistemi neredeyse tamamladým. Biraz da kendim bir þeyler ekledim. Belki de benim eklediðim yer de mevcut ama sistemin bütününe henüz hâkim deðilim. O nedenle bulduðumu ve öðrendiðimi tamamlama çabasýndayým...
Ortaya çok güzel þeyler çýkacak inþaAllah. Çoðunu yazdým, az bir kýsmý kaldý. Bitince Selim en baþta olmak üzere herkesin iþine yarayabilir...
NOT: 9 - 13 sistemine ek ve takviye olarak trade amaçlý gir/çýk için kullanýlabilecek bir alt sistem. Aslýnda baþlý baþýna bir sistem olarak bile kullanýlabilir. Göreceðiz...???
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Tebrikler Üstadým..
CELHA, IZMDC, FORMT ve ALKA için sýramý alayým..
Saygýlar..Selim'e de..
Yer Ýmleri