...
Teþekkür ederim üstadým..
Bi kaç gündür ne siteye bakabiliyorum doðru dürüst, nede iþlerle ilgilenebiliyorum. Kafam yoðun. Yeni aldýðým arabanýn multimedya sisteminde sorun oldu. GPS çalýþmýyor. Firma servisiyle hasbihal ediyorum. Hanýma söylemedim bile. O derece durum vahim yani. Þimdi söylesem hemen " bütün arýzalarda seni buluyor" diye baþlayan cümle hayata bakýþ açýmý sorgulatmaya kadar gidecek. Sonra ufffff bak aklýma gelince bile darlandum.
Bu arada sevgili üstadým "gözün aydýn"
Aklýma gelmiþken sorununun çözümü için AI teknolojisine bi danýþsan mý diyorum. Hani bazen çözüm önümüzde olurda göremeyiz ya . Ondan þeyettim.
Alyel ablaaaaa.
Gý senin hisse hakkýnda çeþitli duyumlar aldým. Bazý guplar giriþ denemeleri yapýyormuþ. Ancak istenmeyen olaylar yaþanmýþ. O yüzden biraz gecikebilir diyolla. ben onlarýn yalancýsýyým. Accýk sabretsin dediler. Zaten seninde en iyi yaptýðýn þey. sabýr... çatlayacaksýn en sonunda ondan korkuyom.

Ha birde þey dediler. Öyle her yere balýklama dalmasýn

(sazan gibi atlamasýn dediler de ben öyle demek istemedim yani )
Ayyy... Az kalsýn unutuyordum.
bunlarýn ablasý ÝPEK Haným takibimde. KAP haberleri dolayýsýyla bu aralar giriyom çýkýyom. Bedelsiz beklentisi çok yüksek. Ýþ yapar mý derseniz... Benim iþim bu.
Haber
Yer Ýmleri