hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Ben haberi gördüðümde borsa çoktan düþmüþtü bile, zaten iþlem yapacak paramda kalmadýðý için pek anlamý kalmadý, tüm hisseler düþüyor ama çok azý adam gibi yukarý tepki verebiliyor, birde hiçbir olumsuzluðun adam akýllý yýkamadýðý çok pahalý hisseler var, onlar komple ellerinde kalmýþ herhalde sürekli askýda tutuyorlar ...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Son 4-5 yýlda gerçek enflasyon üstü getiriyi bir tek devlet saðlamýþtýr herhalde, sýfýr maliyet sürekli artan vergi ve vergi oranlarýyla, ne borsacýlar ne þirketler ne altýn yatýrýmcýsý bence gerçek enflasyonu yenmiþ olamaz, kabaca aldýðým ürünlerin fiyatlarý 9-10 kat arttý, bu oranda gelir artýþý saðlayan varsa bile ben görmedim duymadým...
VAKBN...
TD Lines çalýþmasýný bir adým daha ileriye götürerek, bundan böyle kýrýlmalarýn anlamlý ya da anlamsýz olduklarýný da tespit edebileceðiz...
Eðer anlamlý ise; devamý gelebilir ve hedef hesabý yapýlabilir...
Henüz hedef hesabý kýsmýna geçemedim ama inþaAllah onu da tamamlayýp, TD Lines baþlýðýný da eksiksiz tamamlamýþ olacaðým...
Anlamlý olabilmesi için DeMark 'ýn 3 þartý var. Bunlarý grafik üzerlerinde gösteriyorum. Hangisi saðlanýyorsa numarasý yanýyor. DeMark bile bu kadarýný yapmamýþ. Gerek var mý? bilemiyorum ama ben yapmadan içim rahat etmedi...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri