Hayýrlý Geceler...
Biraz uzun bir aradan sonra az biraz cesaret bulup eksik kalan tüm programlarý tamamlamaya baþladým. Bazýlarýnýn eksiði gözle görülemiyordu, bazýlarý ise bâriz eksikti...
Hâlâ eksik olanlar var ama çoktandýr (yaklaþýk 9-10 yýl) aklýmda olan ve içimde ukde kalan CandleStick (Mum Analiz) Sistemini nihayet bitirdim. Tarama iþlemi var ama þimdilik tarama iþlerine girmediðim için gerekli deðil. Bu kadarýný yaptým ya bana þimdilik yeterli...
Bu sistemi turkishbulls.com sitesinde aylýk 50$ 'a (yaklaþýk 2.000 TL) satýyorlar. Bizde herþey bedava...
Kendimi çok fazla zorlamak istemiyorum. Bir süre dinlenmeye çekileceðim. Fazla uðrayamam. O nedenle eksik iþleri hýzlýca tamamlayýp öyle dinlenmeye çekilmeye karar verdim. Dönüþümde inþaAllah saðlýðým izin verirse daha nice projeler var. Kýsmet artýk...
Siz biraz inceleyin. Çok kullanýr mýyýz? emin deðilim ama aklýmda kalacaðýna elimizin altýnda olsun...![]()
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Sorularýnýz olursa gelecek hafta hariç her zaman fýrsat buldukça yardýmcý olmaya çalýþýrým...
Benden þimdilik bu kadar, bu hafta sonuna kadar müsâidim. Sonrasý 1 hafta yokum...
Görüþmek üzere...
Hayýrlý geceler...![]()
Satýn T/A Hocam,
Bir arkadaþýmýn portföyünde yüklü miktarda TURGG hissesi var, acizane grafiklerine baktým ama kararsýz kaldým, ýsrarla yardým talebinde bulununca birkaç gün seans içinde izlemeye de baþladým, bildiðiniz kanser hisse konumunda, birkaç bin lotla aþaðýya ya da yukarýya anlýk çýkýp inebiliyor... Benden istediði yardýmý ona sunmam çok zor, ne karar verirsem muhtemelen yanýlacaðým...
Zahmet olmazsa, müsait olduðunuzda TURGG hissesi sizin pencerenizden nasýl görünüyor... Teþekkür ederim...
TURGG...
Aþaðýda 3 grafik var. Birisi günlük, diðer 2 'sii aylýk...
Tahtayý yapan arkadaþ hala ayný ve deðiþmemiþ. Ayný Fractallarla ilerliyor...
Bu da demektir ki:
Eski zirvesini benzer þekilde görecektir...
Burada unutulmamasý gereken þey:
2020 'den bu yana 50 katý gitmiþ bir hisseden bahsediyor olmamýz...!!!
Hissenin Temel açýdan deðerlendirmesini yapamam. Bu konuda daha uzman birisine ihtiyaç var...
Eðer hisse deðiþimi düþünüyor iseydi, þimdiye kadar çoktan daha güzel hisselere geçmesi gerekirdi. Halen de geç deðil. Tüm hisseler neredeyse dip seviyelerde ve kurtulmaya baþladýlar..
Fakat madem tutmuþ, artýk bundan sonra satýlmaz. Hareketin zirveye kadar gitmesi beklenir ve orada karar verilir...
Yine de herkes kendi kararýný kendisi vermeli. Sonuçta bizlerin ki bir fikir jimnastiði sadece...
![]()
Yer Ýmleri